Spabad bäst i test 2024 – hitta det bästa spabadet

av
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Nordpool Idun Utespa2. Nordpool Utespa Sarek3. Pooli Runt Spabad Diamant
Nordpool Idun UtespaNordpool Utespa SarekPooli Runt Spabad Diamant

Om du någon gång varit på spa så vet du hur skönt det faktiskt är med spabad. Tänk då att kunna ha ett sådant i ditt hem, hur underbart skulle inte det vara? Med ett spabad hemma så kan man verkligen unna sig när man jobbat hårt mot sina mål, eller om du bara vill ha en romantisk kväll med din respektive med champagne och jordgubbar och riktigt lyxa till det någon dag i veckan.
Även barn älskar spabad och att sitta där när och se på när bubblorna når ytan. Ett spabad är alltså en otroligt bra investering för hela familjen. Det kan vara ett svårt val att köpa ett spabad då det finns så otroligt många modeller att välja bland. I vårt spabad bäst i test gör vi det enkelt för dig genom att gå igenom vad du bör tänka på men sedan också lista de bästa spabaden så att du enkelt kan välja vilket just du vill ha. Vi dyker ner i det på direkten!

Att tänka på när man ska köpa spabad

Storlek

Hur stort spabad behöver du? Hur många är ni i ert hushåll? Beroende på hur många ni är behöver ni anpassa storleken efter detta. De flesta spabad har plats med 4-5 personer, samt har 1 liggplats. Detta rymmer alltså ett hushåll på 4-5 stycken, och ifall man vill vara fler så får man trycka ner sig bredvid varandra (finns det hjärterum, finns det stjärterum).

Storleken är också viktigt ur ett annat perspektiv, just hur stor yta du har tänkt att spabadet ska vara på. Det är därför viktigt att du mäter upp den ytan och anpassar storleken på badet efter det.
Om du inte har speciellt stor yta för ditt spabad så rekommenderar vi att du tittar lite extra noga på vinnaren av uppblåsbart spa bäst i test.

Norden-anpassat

Detta är något jag aldrig hört talas om men spabad samt luft/vatten-värmepumpar har något som heter “Norden-anpassning” och detta är för att rören inte ska spricka vid för låg temperatur. Ifall du köper ett spabad från USA till exempel så har de inte gjort spabadet redo för att motstå svenska vintrar och då fryser rören till is och kan sprängas. Det är därför viktigt att du köpet ett spabad som är Norden-anpassat, vilket alla i vårt spabad bäst i test är (förutom den sista produkten, som är uppblåsbar och måste tas in på vintern).

Design

Ingen vill ha ett fult spabad som tar upp mycket plats och bara är i vägen. Därför kan det vara viktigt att titta på designen för att se att det går ihop med din nuvarande uteplats. Det finns en hel del fula spabad som bara ser burkiga och onödigt stora ut. Detta kan göra så att det inte ser lika lyxigt ut, utan mer som något som står i vägen.

Pris

Även ifall man kanske inte vill behöva titta på prislappen så är detta ett faktum för många. Vi har sett till att vi inkluderat ett billigt spabad i testet som vi ansåg vara en otroligt bra produkt i jämförelse med priset. Dock är denna produkt inte “the real deal” utan bara ett uppblåsbart spabad. Vill du ha ett riktigt spabad behöver du lägga minst 35 000kr.

Om du lägger mindre än så brukar det ofta vara dåliga kopior som går sönder efter bara några månader, eller att de inte är Norden-anpassade. Dessa brukar ofta vara tillverkade i Kina och vara nästan för billiga, och det ser ut att vara för bra för att vara sant, vilket det är. Det är värt att lägga den där extra pengen på ett riktigt spabad som kommer hålla i många, många år framåt.

Topp 3 Bästa Utomhus spabad 2024

1. Vår vinnare! Nordpool  Idun Utespa

  • Sittdjup: 75 centimeter
  • Balboa cirkulationspump
  • 3 skikts isolering
  • LED-slinga

Det stilrena spabadet Idun från varumärket Nordpool har blivit en succé. Den är byggd för att vara bekväm och praktisk att använda, med flera utmärkande funktioner som gör den till en vinnande modell. Bland annat har Idun marknadens lägsta sittdjup på 75 centimeter, vilket gör att mer av kroppen hamnar under vattnet.

Till detta har Nordpool inkluderat hela 36 kraftfulla munstycken och en avancerad cirkulationspump vid namn Balboa. Detta skapar en optimal cirkulation av vattnet och en mer avkopplande upplevelse. Cirkulationspumpen är extremt tystgående, för att du ska kunna slappna av och njuta till fullo av det bubbliga vattnet.

För att spabadet ska vara stabilt har det konstruerats med en isolering som består av tre skikt. Vattenkapaciteten uppgår till 1400 liter och badet har, för att vara extra skyddande, förstärkts med en beläggning i form av Lucite. Letar du efter ett spabad för utomhusbruk, som har en mycket hög kvalitet så bör du kika lite extra på denna modell från Nordpool.

2. Nordpool Utespa Sarek

Spabadet Sarek är en mycket populär modell av utespa från Nordpool. Detta spabad har fem sittplatser, varav två är liggplatser för den som vill kunna koppla av och njuta optimalt. Spabadet har en tuff design i svart med vit insida och är utrustad med zonterapibelysning och ledslinga under vattenlinjen.  

Detta val är det dyraste på vår lista, men är verkligen värd pengarna på grund av dess mångfald och extrafunktioner som ger en unik spaupplevelse för hela familjen. Sarek har hela 50 kraftiga luftmunstycken som masserar din kropp helt underbart i den kyliga vinternatten.  

Alla Nordpools spabad är särskilt anpassade för det typiskt kalla, nordiska klimatet och har en 3-skikts R10 isolering med en extra isolerad botten. Sarek är ett mycket hållbart alternativ, då alla komponenter är helt rostfria, från stommen till de 50 munstyckena. 

Till spabadet får du även ett medföljande tjockt thermolock, som gör att du lätt håller smuts och bakterier borta när du inte använder dig av badet. Du kan även köpa till en skön nackkudde från Nordpool för att maximera din komfort när du tar ett avslappnande bad.  

Vi rekommenderar verkligen detta spabad för familjen som söker ett kvalitativt alternativ som rymmer hela familjen. Det är för er som vill uppleva en massage- och spaupplevelse direkt i trädgården helt enkelt!

Se priset här!

3. Pooli Runt Spabad Diamant – För upp till sex personer!

  •  Stabil och hållbar konstruktion
  •  Inbyggda bluetooth högtalare
  •  Inkluderat ozonfilter
  •  Luftpump för bubblor

Varumärket Pooli är ett känt varumärke som särskilt inriktar sig på att tillverka produkter som gör att du kan bada varmt, året om. Deras runda spabad Diamant är väldesignat och robust för att vara enkel att använda och stå stadigt. Dess form och konstruktion gör att spabadet kan användas av upp till sex personer åt gången.

För att förhöja upplevelsen lite extra har ett par praktiska högtalare byggts in i konstruktionen, som har försetts med en bluetooth-anslutning. Detta gör att du kan lyssna på din favoritpod, ljudbok eller musik när du kopplar av i spabadet. Vid köp inkluderas en luftpump för bubblor och två stycken massagepumpar, för att vara optimal och väldigt avslappnade. Perfekt när du vill varva ner efter en lång jobbdag eller ett intensivt träningspass. Tack vare det praktiska kontrollsystemet KL8-3 kan du enkelt styra spabadets olika funktioner för att passa dig.

Se priset här!

Pooli Omega 6 personer Balboa

Vårt första val på topplistan är ett lyxbad från Pooli som, förutom att ha alla nödvändiga funktioner för en komplett spaupplevelse även är utrustad med extrafunktioner som belysning och trådlös teknik! Pooli Omega Balboa är det ultimata spabadet för hela familjen med en lite exklusivare touch, samtidigt som du inte kompromissar med varken kvalitet eller design.  

Balboa kontrollsystem är världsledande för spabad och är driftsäkert med justerbara inställningar för dina behov. Tekniken för kontrollsystemet är utrustad med en mikroprocessor för temperaturhantering. Detta gör att systemet förhindrar överhettning och gör spabadet säkert och flexibelt.  

Detta spabad fungerar lika bra för kalla vinterkvällar som svala sommarnätter för upp till 6 personer. Pooli Omega Balboa är har även ett ozonfilter som bryter ner bakterier och andra föroreningar. Cirkulationspumpen är dessutom tystgående och passar perfekt för flitig användning. Spabadet har en kraftig PU-isolering, som gör att du minskar elförbrukningen avsevärt.  

Förutom en robust konstruktion har detta spabad jetmunstycken för en fantastisk massage efter dina önskemål och en belysning i ett flertal färger. Du kan också avnjuta din favoritmusik ifrån de inbyggda högtalarna. Extrafunktioner som exempelvis bubbelbad, rinnande vatten och parkoppling till din mobila enhet för temperaturreglering gör detta spabad till någonting utöver det vanliga!

Se priset här!

POLARTUNNAN ROYALPolartunnan Royal

Vi har även valt att ta med en liten utstickare på vår lista. Polartunnan Royal är en badtunna i en snygg, modern design som rymmer 6-8 personer för ett avslappnande vinterbad! Detta alternativ är det billigaste av våra toppval, men med dess utseende och funktionalitet passar spabadet alldeles utmärkt för de flesta trädgårdar.  

Royal polartunna levereras helt färdigmonterad och har en integrerad cirkulationskamin som gör att badet värms upp mycket snabbt och håller en jämn och behaglig temperatur. Spatunnan är därför också mycket högpresterande med låg vedförbrukning och är både miljöcertifierad och rötbeständig. 

Med den värmebehandlade panelen och glasfiberkaret som är ergonomiskt utformat är detta ett mycket miljövänligt och hållbart val av spabad. Royal är tillverkad i rostfritt syrafast stål som förlänger tunnans livslängd.  

Royal och dess snygga utseende tillsammans med karet som är både bekvämt och ergonomiskt utformat har också en upphöjd sittyta för de allra minsta i familjen. Vi rekommenderar därför detta val av spabad för hushåll som värnar om miljön, samtidigt som de vill kunna njuta av ett avslappnat bad som inte kostar för mycket!  

Se priset här!

Bestway Lay-Z-Spa Miami

Nu har vi kommit till det billiga spabad vi nämnt innan i artikeln. Här har vi då ett uppblåsbart spabad som kostar endast en tiondel av vad ett vanligt spabad kostar. Fördelarna med just ett uppblåsbart är just hur lätthanterligt det är.

Börjar det regna behöver inte spa-sessionen ta slut, flytta in spabadet in i huset och fortsätt er romantiska kväll där medan ni hör smattret på taket.

Det är enkelt att installera då du inte behöver några verktyg utan allt du behöver tillkommer. Du får till en automatisk pump som du lätt kopplar in i ett eluttag så att du själv inte behöver stå och pumpa med en fotpump eller handpump.

Detta är ett perfekt spabad för dig som inte har en så stor budget men samtidigt vill ha ett spabad.
Bara för att det är ett billigt spabad så betyder ju inte det att det är dåligt, just detta är ju billigt för att det inte är ett traditionellt spabad. Den har ett vattenfilter, digital kontrollpanel på pumpen och ett massagesystem även fast priset är så pass lågt.

Värmen på vattnet håller sig länge då Lay-Z-Spa Miami har ett snabbt värmesystem på 2-3 grader/timman. Spabadet har plats för 4 vuxna, ifall ni är 5 personer i er familj på 2 vuxna och 3 barn så får ni självfallet plats. Detta spabad får helt klart pris inom kategorin uppblåsbart spa bäst i test!

Det enda negativa vi kan hitta med detta spabad är att den inte tål minusgrader. Under 4 grader slutar garantin att gälla och det visar på att tillverkarna inte alls rekommenderar användning under denna temperatur. Detta kan vara lite trist, men som tidigare nämnt så kan du lätt flytta in spabadet inomhus under denna period.

Söker du efter ett spabad som inte tar för mycket plats när det inte används och kan lätt monteras upp när man vill koppla av så är detta ett perfekt spabad för dig!

Vanliga frågor om spabad

✅ Vilket spabad är bäst?

Enligt oss är Pooli Omega 6 personer Balboa det bästa utespabadet. Fullproppat med bra och avslappnande funktioner.

✅ Hur mycket klor i spabad?

Någonstans mellan 1-3(mg/l) ppm och andra 3-5(mg/l) ppm men det är beroende på hur frekvent du använder ditt spabad och hur många som badar. Det bästa är att prova sig fram och se vad som fungerar bäst för dig.

✅ Hur lång tid tar det att värma upp ett spabad?

Räkna med ca 1-2 grader per timme när du värmer upp ditt spabad. Då tar det ca ett dygn att få spabadet till en lagom temperatur.

Energiförbrukningen blir sedan lägre när du har värmt spabadet till önskad temperatur.

Tidigare test

Swebad Spabad Diamant V2

Först ut har vi ett spabad från det välkända märket Swebad! Swebad Diamant V2 är ett spabad för dig som vill kunna ta ett dopp året om, på kvällarna om somrarna eller att sitta i ditt varma spabad medan det är flera minusgrader utomhus och du ser ångan från vattnet flyga iväg i den kalla luften.

Detta är alltså ett utespa som går att använda året om. Swebad sammarbetar med ett företag som heter Vortexs spas som ligger i Australien/Nya Zeeland och har över 30 års av erfarenhet inom spabad och jacuzzis! Diamond V2 är alltså utvecklad av specialister inom spabad.

Med en rening av vattnet med 2 filter samt UV-rening så kan du vara säker på att du och dina nära och kära inte får i er några kemikalier. Detta är även ett av de billigaste spabaden i driftkostnad, där du inte behöver oroa dig för en skyhög elräkning i slutet av månaden. Diamond V2 är verkligen en av de bästa spabad på marknaden med dess kraftiga konstruktion som håller i decennier och deras förmånliga pris! Dessutom medföljer just nu en locklyft värde 4595kr när du köper detta spabad.

Se priset här!

Nordpool Utespa Svalbard

Nu rör vi oss vidare mot ett spabad i en något lägre prisklass. Nordpol Svalbard är ett av de mest sålda spabad i Norden då den är så otroligt prisvärd. I detta utespa får 4-5 personer plats, och även här finns en liggplats.

Med ett Balboa styrsystem, Balboa 3kw värmare och Ozonrenaren XL60 så får du en extremt skön upplevelse, samtidigt som den är energieffektiv och inte drar onödigt stora pengar på elektricitet. Kostnaden varierar kraftigt efter hur mycket man använder spabadet men det kostar ungefär 2500kr/år i driftkostnad.

Med 21 munstycken så lovar vi att du verkligen kommer få en återställare av dina muskler i slutet av veckan. Detta är ett perfekt sätt att avsluta veckan på då du verkligen blir avslappnad och löser dina knutar i ryggen (vilket är något många idag har då många jobbar med en dålig hållning framför datorn). Ifall du skulle unna dig med massage varje fredag så skulle notan bli stor, men med ett spabad kan du lätt få den där massagen för en bråkdel av priset.

Detta spabad är lätt att installera och du behöver inte vara proffs för att förstå hur den ska installeras. Dessutom, ifall något går sönder har du en garanti på 3 år från Nordpool (inte ifall problemet är självförvållat).

Detta spabad är en storfavorit runt om i hus och sommarstugor runt om i Sverige, den har inte lika många funktioner som den ovan från Swebad men den är helt klart värdig en plats i utespa bäst i test!

Se priset här!

Slutsats

Vi hoppas att vårt spabad bäst i test har hjälpt dig få större inblick i vad du bör titta på när du ska köpa spabad. Vi önskar dig all lycka till i fortsättningen av sökandet på spabadet om du inte riktigt fastnade för några av modellerna här (hur kan du inte göra det?). Är det något du undrar över eller önskar att vi skulle göra lite tydligare så är det bara att kommentera nedanför så svarar vi så snabbt som möjligt!

Egenskaper för spabaden

Egenskaper Pooli Omega 6 personer Balboa
Teknisk data
Volt (V): 220-240V 50Hz/60Hz

Vattenpump (W): 2x1500W

Massagemunstycken: 55

Dimensioner L×B×H (mm): 2080×2080×900

Luftpump: 1 st

Material: US White Acrylic, 2015 type PS Grey skirt

Ozonfilter: Ja

Kontrollsystem: Balboa

WiFi: Balboa

Antal sittplatser: 6

Form: Fyrkantigt

Badet har inbyggda högtalare

Egenskaper Nordpool Utespa Sarek
Teknisk data
– 3-skikts R10 isolering,
– Extra isolerad botten med en förstärkt glasfiberbotten
– Extra tjockt thermolock, separat cirkulationspump
– 2 st jetpumpar på 2hp/st
– Zonterapibelysning samt led slinga under vatten linjen
– 50st rostfria munstycke
– Rostfri stomme
– 5 sittplatser varav 2 ligglounger
– Vatten volym ca. 1600 liter
– 3-fas 16 Amp
– Gecko Ink 500 styrsystem
– Ozonreningsverk XL60
– 3 års fullgaranti
– Skalet är tillverkat av Lucite.
– Lock och trappa

Färg: Svart med vit insida
Mått (cm): 200x200x95

Egenskaper Polartunnan Royal
Teknisk data
– Yttterdiameter: 2000 mm
– Innerdiameter: 1850 mm
– Höjd: 930 mm
– Sittdjup: 65,5 cm
– Vattenvolym: 1150 l

Andras spabad bäst-i-test tester

Bäst-i-test.se har testat nio olika spabad, år 2024, och delat upp dem i de tre prisklasserna budget, mellan och premium. De egenskaper som tagits hänsyn till i deras tester är: Utrymme, Vattentemperatur, Volym i liter, Extrafunktioner, Handhavande, Hur enkel installationen är, Design.

Resultatet av spabadstestet blev som följande.

Vinnarna i kategorin budgetspabad:

1. Bestway Lay-z Spa Palm Springs Airjet – rymligt uppblåsbart spabad som med sin bruna färg passar bra in i dina utemiljöer. Det negativa är att det saknar belysning och är relativt tungt med vatten i, så tänk noga igenom var det placeras. Många jetmunstycken lyfts också fram som något positivt med detta spabad.

Egenskaper Bestway Lay-z Spa Palm Springs Airjet
Teknisk data
– Kapacitet: 4-6 vuxna
– Vattenkapacitet 80%: 963 L
– Uppblåst storlek: 1.96m x 71cm
– Fylld vikt: 1.225 kg 2,701 lb)
– Reellt vattenflöde: 1,325 L/h
– Snabbuppvärmningssystem: Cirka 1.5-2.0 /h
– värmekapacitet: 40
– Förtestad pump och för testat spa-bad
– Pumpen levereras med en jordfelsbrytare RCD)
– Automatisk timer för start/stop som styr uppvärmningssystemet och snabbuppvärmningssystemet

Fraktvikt 50 kg

2. Bestway Lay-z Spa Miami Airjet – benämns i testet som platseffektivt med plats för fyra stycken vuxna i badet samtidigt. Helt okej antal jetmunstycken, nämligen 81 stycken. De som gillar ett lite mindre och kompaktare spabad bör kika lite extra på detta. Det som drar ner betyget är att det saknar inbyggd belysning.

Egenskaper Bestway Lay-z Spa Miami Airjet
Teknisk data
– För inom-och utomhusbruk
– Digital kontrollpanel med LED display på pumpen
– Kapacitet: 4 vuxna
– Vattenkapacitet (80%): 669 liter
– Water Filtration System: 1325ltr/hr
– Lay-Z-Massage System: 80 Air-jets
– Snabbt Värmesystem: 2-3°c/h
– Max. Värme Kapacitet: 40°c
– Spänning: 220-240V ~ 50Hz, 2050W vid 20°C
– Fylld Vikt: 696 kg
– Vikt: 25kg
– Höjd: 650mm
– Diameter: 1800mm
– Fraktvikt 65 kg

3. Bestway Lay-z Spa Vegas – Relativt rymligt spabad med 87 jetmunstycken. Det som drar ner betyget är att användare tycker att det tar lång tid att värma upp och att det borde fått plats mer jetmunstycken i ett spabad av den här storleken.

Egenskaper Bestway Lay-z Spa Vegas
Teknisk data
– Uppblåsbart, mobilt spa
– Njut av 40°c vattentemperatur
– Lay-Z-massagesystem
– Enkel installation, inga verktyg behövs
– Filtersystem för vattnet
– För inom-och utomhusbruk
– Snabbt värmesystem
– Digital kontrollpanel med LED display på pumpen
– Ansluts till ditt vanliga hem eluttag med inbyggd jordfelsbrytare (jordfelsbrytare)
– Kapacitet: 4 vuxna
– Vattenkapacitet (80%): 848 Liter
– Water Filtration System: 1325ltr/hr
– Lay-Z-Massage System: 80 Air-jets
– Snabbt Värmesystem: 2-3°c/h
– Max. Värme Kapacitet: 40°c
– Spänning: 220-240V ~ 50Hz, 2050W vid 20°C
– Fylld Vikt: 1100kg
– Vikt: 28.8kg
– Höjd: 650mm
– Diameter: 1800mm

Ingår:
– Uppblåstbart lock
– Yttertyg
– Värme- och filterpump
– Klordoserare
– Reparationssats
– Flottör
– 1 filter

Vinnarna i kategorin bästa spabad:

1. Bestway Lay-z Spa St Moritz Airjet – Rymligt spabad med plats för upp till sju personer. Tillverkat i läder och PVC, och har hela 140 stycken jetmunstycken. Användarna som testat är mycket nöjda med kvaliteten i detta bad och att det är så rymligt. Vissa har upplevt att produkten gått sönder relativt snabbt, men i de få fallen har badet ersatts snabbt av leverantören.

Egenskaper Bestway Lay-z Spa St Moritz Airjet
Teknisk data
– Uppblåsbart, mobilt spa
– Njut av 40°c vattentemperatur
– Lay-Z-massagesystem
– Enkel installation, inga verktyg behövs
– Filtersystem för vattnet
– För inom-och utomhusbruk
– Snabbt värmesystem
– Digital kontrollpanel med LED display på pumpen
– Ansluts till ditt vanliga hem eluttag med inbyggd jordfelsbrytare (jordfelsbrytare)
– Kapacitet: 5-7 vuxna
– Vattenkapacitet (80%): 1190Liter
– Water Filtration System: 1325ltr/hr
– Lay-Z-Massage System: 80 Air-jets
– Snabbt Värmesystem: 1,5-2°c/h
– Max. Värme Kapacitet: 40°c
– Spänning: 220-240V ~ 50Hz, 2050W vid 20°C
– Fylld Vikt: 1300kg
– Vikt: 32kg
– Höjd: 710mm
– Diameter: 2160mm

Ingår:
– Uppblåstbart lock
– Värme- och filterpump
– Klordoserare
– Reparationssats
– 1 filter

2. Bestway Lay-z Spa Saint Tropez – Helt okej storlek och rymmer upp till sex vuxna personer. Medföljer gör en LED-lampa som man kan ha flytande i badet, vilket är ett plus. Installationen är väldigt enkel och har fått många tummar upp på grund av det. Det har inte framkommit något särskilt negativt att belysa.

Egenskaper Bestway Lay-z Spa Saint Tropez
Teknisk data
Strömförsörjning: 220-240 V, 50 Hz
Effekt: 2050 W vid 20°C
Mått uppblåst: 196 x 61 cm (Diam. x H)
Vattenkapacitet (80%): 935 l
Vattenflöde: 1325 l/h
Vikt med vatten: 966 kg
Snabbvärmesystem: 1,5-2°C/t
AirJet massagesystem för bubblor
Max. vattentemperatur: 40°C
Kapacitet: 4-6 vuxna
Mosaiktryck på insidan
Överdrag i förstärkt konstläder med säkerhetslåsklipp
Vadderat golv med behändig utloppsventil
Med inbyggd luftkammare
Med 2 lyfthandtag
Flytande, vattentät LED-lampa med 4 färger
Digitalt styrd pump med kontrollpanel (Soft-touch)
Kabellängd: 7 m
Lätt att sätta upp
Vid leverans ingår: 1 x uppblåsbar badtunna, 1 x flytande LEDljus, 1 x pump och 1 x poolöverdrag
Bestway artikelnummer: 14294
Märke: Bestway
SKU: 91086

3. Mspa Nest M-001LS – Ett ovalt spabad med lagom mycket utrymme, det vill säga, ganska litet, och plats för två personer och 500 liter vatten. Lätt att installera och perfekt för dig som har ont om utrymme. Något som drar ner betyget är att det är ganska snålt med tillbehör, så man får komplettera en del själv.

Egenskaper Mspa Nest M-001LS
Teknisk data
Strömförsörjning: 220-240 V, 50 Hz
Effekt: 2050 W vid 20°C
Mått uppblåst: 196 x 61 cm (Diam. x H)
Vattenkapacitet (80%): 935 l
Vattenflöde: 1325 l/h
Vikt med vatten: 966 kg
Snabbvärmesystem: 1,5-2°C/t
AirJet massagesystem för bubblor
Max. vattentemperatur: 40°C
Kapacitet: 4-6 vuxna
Mosaiktryck på insidan
Överdrag i förstärkt konstläder med säkerhetslåsklipp
Vadderat golv med behändig utloppsventil
Med inbyggd luftkammare
Med 2 lyfthandtag
Flytande, vattentät LED-lampa med 4 färger
Digitalt styrd pump med kontrollpanel (Soft-touch)
Kabellängd: 7 m
Lätt att sätta upp
Vid leverans ingår: 1 x uppblåsbar badtunna, 1 x flytande LEDljus, 1 x pump och 1 x poolöverdrag
Bestway artikelnummer: 14294
Märke: Bestway
SKU: 91086

Vinnarna i kategorin bästa premiumspabad:

1. Mspa Tekapo Delight – handhavandet på detta spabad är något utöver det vanliga, och fjärrkontrollen har många smarta funktioner som gör ditt liv lättare. Det får plats upp till sex stycken vuxna bland de 132 jetmunstyckena. Badet kan stå utomhus ända ner till minus 30 grader. Några har upplevt att locket samlar mycket vatten som tynger ner det.

Egenskaper Mspa Tekapo Delight
Teknisk data
Plats för 5-6 personer
Rymmer 930L
Värmer till 42°
132 st airjets
Värmare 1500W (värmer 1,2 – 1,8 grader/tim)
Lock i syntetiskt läder med säkerhetslås
Integrerad tömningsventil för enkelt vattenbyte
Förstärkt PVC-golv
Bubbelpump 600W/1HP
Filterpump 2000L/h, 35W, 12V
Innermått 145cm
yttermått 185cm
Höjd 68cm
Vikt 30 kg(torr)

2. Bestway Lay-z Spa Helsinki Airjet – Ett spabad i träimitation som smälter bra in i din trädgård. Badet rymmer upp till sju personer, men det rapporteras att det då känns väldigt trångt. Spabadet är frostskyddat och det får mycket uppskattning på grund av det. Automatisk dosering av klor upplevs positivt och är i övrigt mycket lättskött. Badet såldes av Gardenstore, men det verkar vara slutsålt. Vi länkar till kategorin istället.

Egenskaper Bestway Lay-z Spa Helsinki Airjet
Teknisk data
Vattenkapacitet (80%): 1123 liter (297 gallon)

Uppblåst storlek: 1,80 m x 66 cm (71 “x 26”)

Vikt med vatten: 1,155 kg (2,548 lb)

Kabellängd: 7m ca.

Spänning: 220-240V ~ 50Hz, 2,060W vid 20 ° C, klass II

Faktiskt vattenflöde: 1 350 liter per timme (350 Gal / h)

Max. Värmekapacitet: 40 ° C (104 ° F)

certifiering: CE / EAC godkänd

3. Mspa Mont Blanc – Miljövänlig rengöring med hjälp av ozon som bryter ner smutsen. Blåser upp sig själv på tio minuter och rymmer sex vuxna personer. Användare gillar det exklusiva utseendet och den stabila konstruktionen. De gillar dock inte den trånga känslan då sex personer sitter i badet samtidigt.

Egenskaper Bestway Lay-z Spa Helsinki Airjet
Teknisk data
Produkt: Spabad
Prisklass: Premium
Form: Rund
Material: Läder, PVC
Antal jetmunstycken: 135
Antal platser: 6
Volym (liter): 1 200
Värmekapacitet: 42 grader
Spänning: 230V
Höjd: 71.12 cm
Bredd: 203.2 cm
Djup: 203.3 cm
Fylld vikt: Ingen uppgift
Övrigt: Ozonrengöring

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.