Om oss

Hur vi utser testvinnare

Idag är näthandel en naturlig väg att gå när du ska handla då det är snabbt, enkelt och någonting du kan göra var du än befinner dig. Genom att handla på nätet kan du även snabbt jämföra utbudet av onlineprodukter som finns på marknaden. Detta enorma urval kan göra det svårt för dig som konsument att hitta rätt, speciellt när många produkter är ytterst lika varandra och har lockande produktbeskrivningar som ibland även är för bra för att vara sanna. 

Tanken bakom Ulrikkelund är att hjälpa dig att hitta rätt bland utbudet av produkter online och därmed kunna guida dig till att göra ett bättre köp. På Ulrikkelund delar vi därför med oss av produkttest på varor du kan handla online, där du kan läsa dig in mer på de enskilda produkterna och vad du bör ha i åtanke innan köp.  

Vi uppdaterar även våra produkttest kontinuerligt för att vi alltid ska kunna erbjuda de senaste och mest kvalitativa produkterna som finns på marknaden. Vi bygger även ständigt på utbudet av tester för att du som köpare ska kunna hitta precis det du söker.  

Hur vi utser våra bäst-i-test produkter   

Efter noga efterforskningar och jämförelser av marknadens utbud, väljer vi ut de produkter inom varje kategori som vi tycker är de bästa just nu. Vi fokuserar alltid på att topplistorna ska vara relevanta för samtliga användare med inkluderande funktioner och en prislapp som gör att du som kund kan göra ett mer skräddarsytt och smart val.  

Vi vill poängtera att vi själva inte testar produkterna vi skriver om, istället är testerna uppbyggda på jämförelser av liknande produkter på marknaden, egna utlåtanden, kundrecensioner och topplistor för att du som konsument ska kunna göra ett smart val och även spara pengar på ditt köp. 

Även om alla bäst-i-test sidor har samarbeten med produktsidor, så arbetar vi för att våra recensioner ska vara oberoende och objektiva. Det är därför ingenting som styr våra beskrivningar, utlåtanden eller vad vi ska inkludera i våra test.  

Den bästa produkten enligt oss, har fått titeln på grund av dess funktioner och egenskaper som faktiskt är ett bättre inköp och val i våra ögon. Vi tror på ärlighet, där vi kombinerar fakta med utlåtanden från konsumenter som faktiskt köpt produkten, för att sedan kunna presentera det för våra läsare. 

Genom att läsa om varorna vi presenterar och klicka er vidare från Ulrikkelund till produktsidorna kan vi fortsätta vårt arbete med att leta fram marknadens bästa produkter. Lycka till! 

Referenser i de fall de saknas i respektive artikel:

Råd och rön
Pricerunner
Prisjakt
Testfakta

Hur tjänar vi pengar?

Vi är oberoende i den meningen att vi inte får direkt betalning att utse en vinnare och är inte sponsrade av ett bolag. Men många av våra produkter vi länkar till är i form av affiliate-samarbeten där vi får en procentuell ersättning om våra tips genererar en försäljning. Det är smart, vilket både du och vi tjänar på. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt produkt, och du får enklare att välja den bästa produkten för dig!

Ett annat sätt vi kan få siten att gå runt på är att ni stöttar oss vi vår Ko-fi sida, där kan ni köpa en liten gåva till oss, motsvarande en kopp kaffe. Annars får ni gärna länka till våra tester, på så sätt får vi ett större genomslag i bruset!

Vilka är vi?

Vi är ett litet gäng webbentusiaster som älskar att konsumera information och sammanställa i olika varianter. Några av oss har en teknisk bakgrund och jobbat med teknik och utveckling på nätet i många år. Och andra är mycket erfarna skribenter som älskar text och att förmedla information.

Varmt välkomna till Ulrikkelund.com.

Ansvarsfriskrivning

Ulrikkelund.com‘s mål är att alltid ha korrekta och faktakontrollerade uppgifter på den här webbsidan. Dock så ska alla texter ses som information och bör alltid dubbelkollas innan ni gör ett köp. Du köper alltid produkterna under eget ansvar. Vi tar gärna emot synpunkter du har på våra omskrivna produkter så vi kan uppdatera texterna utifrån all tillgänglig information.

Vi uppdaterar hela tiden informationen på hemsidan, så se till att hålla er uppdaterade om policys och vårt arbetssätt.

Bilder

Vi använder oss av bilder från nätet när vi gör våra texter, här är några källor vi använt oss av:

Unsplash.com

Pixabay.com

Teknik

Plattform: WordPress

iBEE har hjälpt oss med WordPress och SEO

Samarbeten