Trådlösa hörlurar bäst i test 2024 – Hitta de bästa trådlösa hörlurarna

av
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. SONY MDR-XB950N12.  MARSHALL MAJOR II BLUETOOTH3. URBANEARS PLATTAN ADV

Trådlösa hörlurar har utvecklats både tekniskt och prismässigt de senaste åren. Vad de ger dig som konsument är framförallt bekvämlighet och flexibilitet – oavsett om du i första hand använder dem i hemmet eller framför tv:n eller stereon hemma. I det här inlägget kommer vi att gå igenom de bästa trådlösa hörlurarna inom olika kategorier.

Det är få hörlurar som är bra på allt, om du inte är villig att betala en ansenlig summa förstås.
Nedan hittar du en lista på de 5 bästa trådlösa hörlurarna i vårt trådlösa hörlurar bäst i test. Om du vill läsa mer om dom, eller veta vad du bör tänka på inför ditt köp av trådlösa hörlurar så kan du skrolla vidare. Om du har bråttom eller bara vill veta vilka de bästa är, varsågod!

I det här trådlösa hörlurar bäst i test kommer vi att gå igenom olika prisklasser av hörlurar, från absolut toppklass för stereon i hemmet till budgetvarianter som kanske inte levererar det absolut bästa ljudet relativt sett men som ändå gör ett förträffligt jobb sett till hur stort hål de gör i plånboken.

Det här ett bäst i test för trådlösa hörlurar som kommer att gå igenom ett antal olika populära hörlurar i olika prisklasser och olika modeller, förhoppningen är att du ska hitta ett par som passar just dig. Men först kan det vara en god idé att gå igenom några av grundförutsättningarna.

Vilka karaktärsdrag har de bästa trådlösa hörlurarna?

Det mest uppenbara är förstås att de har god ljudkvalitet. Tekniken inom trådlös teknologi har som sagt utvecklats mycket men det är fortfarande en bit kvar innan de på allvar kan tävla med “vanliga” hörlurar som ansluts med kabel. Ett par riktigt bra trådlösa lurar har ett ljud som kommer nära ett par vanliga lurar.

En batteritid på åtta timmar eller längre innan du behöver ladda om är en bra tumregel på vad man du ska förvänta dig. Särskilt om det är så att du planerar att använda lurarna till exempel då du pendlar till och från jobbet.

Bra trådlösa hörlurar kan du lyssna i på minst ett par meter från ljudkällan. Här gäller det dock att ha rimliga förväntningar. Hur långt ifrån ljudkällan du kan vara skiljer sig åt bland annat beroende på vilken typ av användningsområde lurarna i första hand har.

Det är till exempel rimligt att förvänta sig att ett par high-end lurar som kostar från 2500:- och uppåt ska ha en längre räckvidd än ett par in-ear lurar som främst avsedda för träning eller mobilt bruk.
Bekvämlighet.

Du ska kunna ha på dig lurarna under längre pass utan att de tröttar ut din hörsel och utan att de känns jobbiga att bära fysiskt. De ska sitta såpass tight att de hålls på plats men inte så tight så att de tillslut gör ont.

Bra trådlösa hörlurar är pålitliga och går inte sönder tre månader efter att du köpt dem. Här handlar det dels om den rent fysiska kvaliteten av själva konstruktionen men också hur gedigen den trådlösa tekniken är. Även bland de dyraste lurarna kan det finnas dåliga exemplar så ta därför reda på hur lång garantitiden är.

När det gäller varianter som har möjligheten att ta emot och ringa samtal så behöver du göra en avvägning hur viktigt det är för dig att ha god ljudkvalitet. Det är inte ovanligt att modeller som lägger stor vikt vid musiklyssnade har sämre förmåga att hantera samtal.

Fundera över vad som är viktigt för just dig

Precis som redan nämnts så har alla lurar sina egna specifika styrkor och svagheter – det gäller därför att hitta den balans mellan dem som passar dina behov bäst. Ett par bluetooth-lurar är flexibla och har breda användningsområden för dig som letar efter ett par lurar att använda i vardagen, till exempel när du är på resande fot men har inte samma ljudkvalitet som lurar designade för hemmabruk som använder andra typer av trådlös teknik.

Slutna, halv-öppna eller öppna modeller? Öppna modeller erbjuder överlag den bästa ljudkvaliteten men de läcker också mest vilket gör att de passar bäst för hemmabruk och aktivt lyssnande. Halvöppna stänger ute ljud utifrån och läckage i något högre utsträckning och är i vissa fall ett bra allround-alternativ. Slutna hörlurar till sist är för den som prioriterar att stänga ute ljud utifrån på bekostnad av ljudkvaliteten.

Om lurarna är slutna, halv-öppna eller öppna är också en fråga om komfort där slutna lurar är betydligt varmare medan öppna släpper in mycket luft. Det hela blir en fråga om individuella preferenser där en del kanske föredrar ett par lurar som närmast dubblar som öronmuffar och andra har otroligt svårt för det.

Det bästa är såklart om du kan testa lurarna först och om inte det att du ser till att beställa från en butik där det är lätt och förmånligt att returnera lurarna om du skulle vara missnöjd.

Trådlösa hörlurar bäst i test

Denna lista över de bästa trådlösa hörlurar är tänkt att ge en överblick av olika typer av hörlurar som på ett eller annat sätt är presterar bättre än genomsnittliga lurar av samma typ. Den kommer att gå igenom nio stycken totalt.

Det är till exempel lättbegripligt att ett par relativt dyra over-ear lurar som kostar flera tusenlappar inte går att jämföra med ett par in-ear lurar som kostar en knapp tiondel av tidigare nämnda lurar.

Det går heller inte nödvändigtvis att jämföra lurar av samma slag, de passar helt enkelt olika bra till olika saker. Med det sagt så passar det illa att inte summera ihop alla de lurar vi gått igenom mot slutet av den här listan men den uppsummeringen bör också läsas med det här stycket i åtanke.

Med det sagt så är det dags att börja den är listan över bästa trådlösa hörlurar.

1. Sony MDR-XB950N1

Sony MDR-XB950N1 är ett par bluetooth lurar i mellanklassen för lyssnaren som tycker om mycket bas. Till skillnad från äldre lurar i samma serie så låter dessa dig ställa in hur mycket boost du vill ha i basen.

Eftersom de har väldigt kraftig bas så är de kanske ingenting för audiofilen, men de är väldigt populära bland vanliga konsumenter – mycket musik görs i dagsläget har ju mycket tung bas.

De är dessutom utrustade med digital brusreducering som låter dig stänga ute ljud från omvärlden. Utöver detta har de ett något längre batteriliv än tidigare modeller, upp till 22 timmar.

Själva öronkuddarna är bekväma med mjuka, stora öronkuddar som bör omsluta öronen på de flesta lyssnare. Ett litet minus i kanten är att de är något tighta, för dem med stort huvud finns det därför en risk att de är fysiskt uttröttande, att trycket över öronen helt enkelt blir lite jobbigt efter många timmars lyssnande.

En viktig detalj att tänka på är att du inte bör köpa dessa lurar om du inte har en Androidmobil eller iPhone eftersom alla inställningar görs via en app som bara finns till de operativsystemen. Appen ger dig tillgång till inställningar som har med bas, brusreducering och surroundljud – vilket tyvärr inte går att kontrollera manuellt på själva lurarna.

På det hela taget är Sonys MDR-XB950N1 ett par bra lurar för användaren som lägger stor vikt vid bas utan att för den skull vara ute efter en helt transparent lyssningsupplevelse i detta bluetooth headset test. De tar liten plats i förhållande till sin storlek i ihopvikt skick och kommer med en medföljande väska.

Omdöme: Sony MDR-XB950N1 är bästa trådlösa hörlurarna för den som som tycker om mycket bas.

Se priset här!

2. Marshall Major II Bluetooth

Marshall Major II Bluetooth är billigare än föregående lurar men det är absolut inte någonting som märks. I vårt trådlösa hörlurar bäst i test finner vi att de är solida i konstruktionen och har inte sparat på krutet när det gäller detaljer som ger lurarna intrycket av att vara dyrare än vad de i själva verket är.

En karaktäristisk detalj är att Marshall, som annars är mest berömda för sina gitarrförstärkare, har täckt insidan av hörlurarna med samma typ av väv som du annars finner på deras förstärkare.

Ljudmässigt så låter de mycket bra för sin prisklass utan att utmärka sig. Basen och mellanregistren är tighta, kanske att de saknar lite i krispighet i de högre frekvenserna. Ljudmässigt gör det dem sammantaget till ett gediget köp för lyssnaren som vill ha ett bra ljud men som inte är alltför nogräknad.

Batteritiden är mycket bra på upp till 30 timmar vilket gör dem till bästa trådlösa hörlurar i den klassen. Den imponerande batteritiden åsido så är en nackdel att förvarningen för när batteriet håller på att ta slut kunde komma tidigare. Du hör några varningspip i lurarna när du har 15 minuters batteritid kvar, vilket är lite snålt.

Lurarna sticker inte direkt ut på något område, med undantag för utseendet, men är allt som allt ett par väldigt bra allround-lurar som presterar gediget inom alla viktiga dimensioner samtidigt som de inte heller excellerar inom något. Det gör dem till en av de mest prisvärda lurarna i detta bäst i test av trådlösa hörlurar.

Omdöme: Marshall Major II Bluetooth är de bästa trådlösa hörlurar för den som vill ha ett par snygga och stilsäkra lurar med klanderfritt ljud utan att spräcka plånboken.

Se priset här!

3. Urbanears Plattan ADV

Härnäst följer ett bluetooth headset test, och vi ska sänka prisklassen ytterligare från de övriga två vi hittills tittat på. I Urbanears Plattan ADV har vi ett par stilsäkra bluetooth hörlurar som går att få i flera olika färger som låter dig anpassa lurarna till din personliga stil.

De är dessutom utrustade med mikrofon.
De går inte att jämföra vare sig kvalitetsmässigt eller ljudmässigt med de lurar vi gått igenom tidigare men de har ändå egenskaper i förhållande till priset som gör att de platsar i detta test.

En av de egenskaperna är att den mjuka vadderingen som omger huvudbandet går att ta bort och tvätta. Praktiskt om du använder lurarna för att träna i (eller om du bara råkar svettas mycket för den delen). Vad du ser när du plockar bort vadderingen är ytterligare en detalj som stärker helhetsintrycket. Vad som håller samman själva lurarna är två tunna metallstänger, vilket ökar stryktåligheten avsevärt.

Batteritiden ligger på runt 14 timmar men du får med en kabel som du kan ansluta om det skulle vara så att batterierna tar slut vid ett illa valt tillfälle.

Vad gäller ljudkvalitén så kan de inte konkurrera med hörlurar i dyrare prisklasser. De låter dock betydligt bättre än många hörlurar i samma prisklass. De är tydliga i basen utan att erbjuda någon riktig tyngd men väldigt krispiga i diskanten.

Sammantaget är Urbanears Plattan ADV ett par utmärkta hörlurar för den som uppskattar god stryktålighet i förhållande till pris. Detta sker på viss bekostnad av att ljudet är något sämre, men det är fortfarande mycket bang-for-the-buck säger detta bluetooth headset test.

Omdöme: Urbanears Plattan ADV är de bästa trådlösa hörlurar för den som vill ha ett par stryktåliga lurar utan att göra avkall på stilen.

Se priset här!

4. Urbanista Berlin

Nu har det blivit dags för ett trådlösa in ear hörlurar test. Urbanista heter det förhållandevis nya märket som under Berlin-serien lanserar ett antal in-ear-lurar i olika färger.

De här lurarna är att betrakta som hörandes till budgetklassen. Det är ett par små och lätta bluetooth-lurar som presterar riktigt bra. Precis som för alla in-ear lurar så får du komfort vad du förlorar i inlevelse.

De har liksom alla lurar av det här slaget inte förmågan att stänga ute ljud helt och hållet vilket betyder att du får dra på rätt hög volym om du verkligen vill kunna leva dig in i musiken.

Det är när du har det tyst omkring dig som dessa lurar verkligen visar vad de går för. De är krispiga och rena i ljudet och har betydligt bättre basåtergivning än vad man normalt kan förvänta sig av hörlurar i den här prisklassen. Kanske någonting för springturen med andra ord.

När det gäller komforten så är de oväntat sköna. In-ear-lurar är en vattendelare, vissa föredrar dem medan andra direkt ogillar dem. De här lurarna befinner sig någonstans i gränslandet mellan renläriga in-ear-lurar och den typ av löst sittande in-ears som var som mest populära för några år sedan.

Du kan välja själv hur du väljer att bära dem, men det är när de är ordentligt intryckta i örongångarna som de presterar som bäst. De är den typ av lurar som är konstruerade på så sätt att kabeln som kopplar ihop lurarna ska vila bakom nacken. Lagom längd på kabeln gör att de vilar lätt i nacken utan att tynga på själva örsnäckorna.

Vid ena örsnäckan finner du en liten kontrollpanel med volym och andra kontroller samt en mikrofon.
Urbanista Berlin är ett par bra hörlurar för den som inte vill ta med sig hörlurar av kåpmodell men som samtidigt uppskattar en viss ljudkvalitet.

De kan såklart inte konkurrera ljudmässigt med dyrare lurar, framförallt inte de som har kåpor, men de presterar ändå väldigt bra trots den ringa prisnivån. För att vara ett par in-ear är de dessutom bekväma och låter dig själv bestämma ungefär hur djupt in i öronen du vill placera dem utan att det gör enorm skillnad i ljudkvalité.

Omdöme: Urbanista Berlin är bästa trådlösa hörlurar för den som vill ha ett par billiga in-ear lurar som vill ha ett rent och krispigt ljud med sig på springturen.

Se priset här!

5. Sennheiser PXC 550

Nu höjer vi ribban ordentligt i det här bäst i test trådlösa hörlurar. Sennheiser PXC 550 är bland de bästa trådlösa hörlurar du kan hitta – men så får du betala för det också.

Det här är inga budgetlurar. Det här är ett par trådlösa, smartphone-kompatibla hörlurar med digital brus-reducering för den som ställer riktigt höga krav på ljudet. Och den ger naturligtvis ett exklusivt intryck därefter.

På höger hörlur finns en touch-känslig yta som låter dig göra alla inställningar. Det bästa av allt är att ytan är väldigt intuitiv, det är inte alls någon risk att du utför en helt annan åtgärd än den du hade tänkt dig.

Om du får ett telefonsamtal så trycker du lätt på ytan i ungefär 3 sekunder så kopplas samtalet från lurarna till telefonen utan att du behöver frikoppla lurarna först. Om du istället trycker lätt på ytan i ungefär 4 sekunder så kommer du att få lurarnas batteristatus viskade i örat.

Om du “swipear” bakåt och trycker lätt i två sekunder så aktiverar du Google Now på Android och Siri på en iPhone. Du hör själv, det är hög klass rakt igenom.

Med hjälp av en app som är gratis att ladda ner får du tillgång till fler avancerade EQ-lägen och inställningar av brusreduceringen – som går att anpassa speciellt till flertalet olika ljudmiljöer.

Batteritiden ligger på ungefär 20 timmar och det tar ungefär 4 timmar att ladda batteriet. Med lurarna får du en liten resväska och en kabel, om du vill använda den som ett par vanliga hörlurar.

Ljudmässigt så finns det egentligen ingenting att klaga på. Det spelar ingen roll hur komplex musik du lyssnar på, PXC 550 klarar jobbet. Ljudbilden är djup, mjuk och distinktiv. Inga bekymmer där alltså.

Det ska man såklart kunna kräva av ett par hörlurar i den här prisklassen, det som verkligen tillför någonting är alla extra funktioner och flexibiliteten som finns i till exempel brusreduceringen som låter dig justera avvägningen mellan musiken och ljud från omgivningen.

Det vore fel att påstå att de här hörlurarna är för alla, inte minst priset talar emot det, och alla ställer inte heller så höga krav på ljud och funktioner. Men för den som verkligen vill ha hög kvalité i alla avseenden och som heller inte är rädd för att bära runt på ett par såna lurar i en utemiljö så är de här lurarna verkligen någonting att kolla in. Bäst i klassen.

Omdöme: Sennheiser PXC 550 är bästa trådlösa hörlurar för den kompromisslöse audiofilen som är villig att låta plånboken visa det. Det blir väldigt sällan bättre än så här säger detta bluetooth headset test.

Se priset här!

6. Thomson WHP3001

Från de dyraste over-ear hörlurarna i detta test av bästa trådlösa hörlurar till de billigaste. Thomson WHP3001 är ett bar bekväma over-earlurar i budgetklassen.

De här lurarna kan naturligtvis inte konkurrera i kvalitét med de lurar vi hittills har tittat på, prisskillnaden även upp till de over-ear lurar vi hittills tittat på i mellanklassen i stort sett garanterar det. Det betyder dock inte att ett par riktigt billiga lurar inte kan vara av hög kvalitet i förhållande till konkurrenterna i samma prisklass.

Thomson WHP3001 är ett par riktigt bra hörlurar för den som inte vill spendera för mycket, kanske för den som till viss del ser hörlurar som någonting av en slit-och-släng vara (så kan det ju till exempel vara om man råkar jobba i en tuff arbetsmiljö).

Detta är framförallt ett par bekväma hörlurar, de har ett bra grepp och är relativt tufft konstruerade – vilket är ett av de absoluta toppskälen till att de är med på den här listan. Om man tittar närmare på detaljerna så ser man förstås att de här lurarna inte har samma fernissa som de dyrare lurar vi hittills tittat på, men du lär inte heller hitta några i den här prisklassen som har det. De har en tyngd som ger ett gediget intryck men utan att göra så att de blir obekväma att använda vid en längre tids lyssnande.

De här lurarna erbjuder inte någon perfekt ljudkvalitet för att lyssna på musik, men de stänger ute ljud tillräckligt bra för att till exempel titta på film. De har en tämligen imponerande räckvidd, utomhus är den på upp till hundra meter, men det gäller att det inte finns några hinder i vägen för att kunna utnyttja den potentialen.
Batteritiden ligger på runt 8 timmar, vilket är fullt jämförbart med lurar av det här slaget i de lägre prisklasserna.

Thomson WHP3001 är ett par komfortabla och lättanvända hörlurar. De är inte till för den som vill ha en optimal musikupplevelse, men det är inga hörlurar i den här prisklassen. Dess absoluta styrkor ligger i hållbarheten, förmågan att stänga ute ljud, och räckvidden vilket stärker dess position på den här listan som en bättre kandidat för olika typer av arbetsplatser med tuffa fysiska arbetsförhållanden.

Det är den nivån dina förväntningar bör ligga på när det gäller dessa lurar, men i det avseendet gör de ett väldigt bra jobb.

Omdöme: Thomson WHP3001 är bästa trådlösa hörlurar för den realistiskt lagde som vill ha ett par stryktåliga lurar med lång räckvidd att använda i tuffa miljöer. Om de trots allt går sönder så är de inte alltför dyra att ersätta.

Se priset här!

7. JBL E25BT

Så dyker denna lista ner i ännu ett bluetooth headset test. Det här är ett par in-ear-lurar i en något dyrare prisklass än Urbanista Berlin och som sådana så ska vi också kunna kräva något mer av dem.

När du öppnar paketet så finner du ett par trådlösa lurar som kopplas samman med en liten kabel, liksom fallet var med Urbanistas lurar så har vi också här att göra med en kabel som ska placeras bakom nacken.

Skillnaden är att dessa har ett litet clipfäste som låter dig knäppa fast lurarna. De är utrustade med mikrofon och en liten fjärrkontroll som låter dig ställa in volymen och svara på samtal utan att du behöver plocka fram telefonen.

De här lurarna är något mer allround än Urbanistas. De har samma komfort i själva öronsnäckorna men var noga med att använda det medföljande clipfästet – lurarnas kabel har en tendens att låta om de inte ligger stabilt mot dina kläder.

Där den något högre prislappen visar sig i jämförelse med Urbanistas är i ljudet. De låter väljudande längs med hela frekvenspektrat. Det är inga lurar med tung bas, vad de istället har mycket av i förhållande till storlek är transparens. Mellanfrekvenser och höga frekvenser är deras huvudsakliga styrka – om du lyssnar mycket på pop och rock så är det här med andra ord ett mycket bra alternativ i den här hörlursklassen.

Det här lurarna för den som vill ha ett par bra transparenta, lätta och hållbara hörlurar till ett rimligt pris. Om du är nöjd med ett klart ljud utan någon dominerande bas och dessutom ett par lurar med ettårs-garanti så är dessa definitivt värda att kolla in säger detta trådlösa in ear hörlurar test.

Omdöme: JBL E25BT är bästa trådlösa hörlurar som vill ha ett prisvärt alternativ utan att göra avkall på kvaliteten (inom rimliga gränser) samtidigt som de värdesätter ett transparent ljud.

Se priset här!

8. Sennheiser RS 120 II

Sennheiser återvänder ännu en gång i detta test av bästa trådlösa hörlurar. Den här gången i formen av ett par högkvalitativa over-ear lurar i budgetklassen.

Vad som framförallt överraskar med dessa lurar är just priset, Sennheiser är en välkänd tillverkare av högkvalitativa lurar och mikrofoner och har varit så under många, många år.

Frågan är då om priset är en varningssignal eller om de håller den klass som man kan förvänta sig från Sennheiser?

Det visar sig att det inte finns någon anledning att frukta. De här lurarna erbjuder ett mjukt ljud som inbjuder till många timmars lyssnande. Inget av frekvensomfången sticker ut utan de presterar ett transparent och ärligt ljud.

De här lurarna är rent ljudmässigt ännu en kandidat till best-bang-for-the-buck ljudmässigt. De låter betydligt bättre än många andra hörlurar i samma prisklass. Det är viktigt att påpeka att detta inte är några bluetooth-lurar, de är alltså inte något att använda till mobilen – men det är också skälet till att de låter såpass bra som de gör. Bluetooth komprimerar ljudet, det gör inte dessa.

Vad gäller räckvidden så är de i en klass för sig. Det går att röra sig en bra bit bort, upp mot 50 meter eller mer eller till andra rum än där ljudkällan befinner sig och de låter fortfarande. Det är kanske dock mest en kuriös detalj, det här är knappast några lurar du tar med dig till en tuff arbetsmiljö, inte minst avsaknaden av bluetooth förhindrar det i de allra flesta fall.

Det här är lurar för att avnjuta musik eller för att titta på tv hemma. En liten säregen detalj är att de är utrustade med en knapp där du ställer in rätt frekvens för att få in ljudkällan – även de billigaste hörlurarna i detta test gör det.

Lurarna sitter bekvämt och stabilt på huvudet, de lämpar sig väl om man önskar utföra diverse sysslor i hemmet utan att störa dem man bor med.

De här lurarna rekommenderas varmt till den som är kräsen med ljudet men ändå inte är villig att punga ut flera tusen kronor för ett par hörlurar till hemmet.

Omdöme: Sennheiser RS 120 II bästa trådlösa hörlurar för den som vill ha ett par riktigt bra prisvärda hörlurar att använda i hemmet.

Se priset här!

9. Creative Sound Blaster Jam

Creative Sound Blaster Jam är ett bluetooth headset test. De blir sist ut i det här bäst i test av trådlösa hörlurar, lite vintage romantik med ett par hörlurar med eko av nittiotalet (utseendemässigt då, trådlösa hörlurar var inte på var mans läppar på den tiden).

Creative Sound Blaster Jam har ett utseende som väldigt mycket påminner om hörlurarna som användes på dåtidens freestyles.

Sett till konstruktionen är inte detta några lurar att skryta med. Det syns att Creative Labs inte spenderat mer pengar än vad de behövt för att konstruera dessa.

Det går inte att vika ihop dem så du får ta det försiktigt när du ska frakta dem, men de tar inte mycket plats. Själva lurarna är inte överdrivet inklädda i vaddering, men överraskande nog så sitter de ändå förvånansvärt bekvämt. Just bristen på mjuk vaddering är ännu en detalj som påminner om 90-talets dagar.

Livslängden på batterierna ligger på runt 12 timmar, vilket med tanke på lurarnas ringa storlek är någorlunda anmärkningsvärt. Du laddar dem på ungefär två timmar.

Om själva konstruktionen tycks mer inriktad på nostalgi än kvalité (observera att lurarna inte är undermåligt byggda på något sätt, det vore bara fel att påstå att det är deras styrka) så är ljudet desto bättre. De har en inbyggd basboost och med den aktiverad så får du en bra basåtergivning. Mellanregistret och diskantregistret återges i mycket detalj, det är också där de här lurarna är som bäst.

Trots att den här genomgången till viss del låtit negativ så är det här ett par lurar som känns som om de borde kosta mer än vad de gör. Priset de säljs för känns som ett reapris. De är inte fantastiska men de är otroligt prisvärda vilket gör att vi ändå måste rekommendera dem.

Omdöme: Creative Sound Blaster Jam bästa trådlösa hörlurar för den som vill ha lite vintagekänsla till ett mycket rimligt pris.

Se priset här!

Slutsats

Det var allt för den här gången hoppas att du får nytta av detta bäst i test trådlösa hörlurar. Det behöver sammanfattningsvis knappas sägas men bästa trådlösa hörlurar överlag är Sennheiser PXC 550, men de kostar också. Oavsett vilka hörlurar du väljer i vårt trådlösa hörlurar bäst i test så kan vi garantera att du kommer vara nöjd!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.