Yoga DVD bäst i test 2024 – hitta den bästa yoga DVD

av
1. MYOGA ASHTANGA YOGA DVD2. YOGA DVD – 12 ÖVNINGAR

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Fyndiq.se och OurYogaShop.com.

Är yoga något som lockar dig men samtidigt tycker du det känns jobbigt att gå till en yoga studio? Vill du kunna yoga hemma med egna träningsredskap? Då rekommenderar vi att du köper en yoga DVD! Med en yoga DVD kan du i lugn och ro utöva yoga i dina uråldriga träningskläder som du inte kunna ha på dig i en yoga studio.

Lär dig koppla av och lär känna dig själv på djupet med hjälp av yoga. Oavsett anledningen till att du vill yoga hemma så är det två saker du behöver: en yogamatta (se test här) och en yoga DVD. Vi har testat olika yoga DVD:er i vårt yoga DVD bäst i test så att du slipper köpa hem en DVD som inte alls passade dig.

Innan vi går in på de mer djupgående resultaten av vårt yoga DVD bäst i test och utser den bästa yoga dvd så ska vi gå igenom vad du bör ha i åtanke innan du väljer dvd.

Att tänka på vid köp av yoga dvd

Nivå på program

Vad för nivå är du på? Har du utövat yoga tidigare och nu vill gå upp ett snäpp, eller är du påväg att doppa första tån i yogans värld? Oavsett vad för nivå du är på så finns det en yoga dvd för dig. Yoga dvderna är utformade och producerade av experter och det finns alltid något nytt att lära oavsett vilken nivå du är på (även som expert).

Typ av yoga

Det finns många olika typer av yoga och därför är det viktigt att du vet vilken sort du är intresserad av. Som nybörjare så brukar generell yoga vara bra, medan om man redan kan lite vill man kanske specialisera sig på till exempel Gaiam-, Fitness- eller Poweryoga. Vi har valt de mest populära typer av yoga och tagit med så många som möjligt. Då det finns ett dussintal olika typer av yoga kan vi dessvärre inte ha med alla de bästa från varje kategori. Men det är viktigt att du vet själv vad för typ av yoga det är du är intresserad av.

Pris

Priset i relation till hur lång dvd:n är. Är det ett stort program eller bara en genomgång av generella övningar inom yoga? Du kommer se en prisskillnad utifrån hur stor komplexitet programmet har. Dessutom kostar experternas hjälp, priset på en yoga dvd är endast bråkdel av vad experthjälp skulle kosta i en yogastudio.

Var beredd på att du kommer se en del billiga yoga dvder som ser oseriösa och producerade av folk du inte har en susning om ifall du tittar runt efter yoga dvder på nätet. Dessa är oftast billiga då yoga instruktören i videon inte är utbildad, eller inte alls är en expert utan en inhyrd skådespelare. Alla dvder i vårt yoga dvd bäst i test är gjorda av experter inom yoga och det finns inte ett spår av oseriösa aktörer, bra va?

Bästa yoga DVD 2024

1. Myoga Ashtanga Yoga DVD

Ashtanga är en av de mest fysiskt krävande yogaformerna och passar därför bra till dig som är ute efter att träna fitness yoga.

I denna film får du en introduktion till denna form av yoga, hur du ska andas då mycket av ashtanga yogan baserar sig i att man ska synka andningen med de förbestämda rörelserna, så kallad vinyasa.

Detta är en jättebra yoga DVD för dig som inte provat på någon typ av yoga men samtidigt vill ha en lite mer fysiskt krävande yogaform än vad andra typer är.

Det finns flera DVD:er i denna serie och detta är bara introduktionen, du kommer få lära dig en hel del och vi önskar dig lycka till på resan. Ha kul!

Se priset här!

2. Yoga DVD – 12 övningar

Här har du en yoga dvd med 12 övningar som fokuserar på balans, styrka, lugn och tålamod. Det är en generell yoga dvd med övningar som passar som fisken i vattnet för dig som nybörjare.

Du kan lätt och smidigt välja vilka övningar du vill fokusera på, eller spela upp alla i tur och ordning. Det passar såväl dig som nybörjare som du som har tränat yoga ett tag men vill ha lite inspiration för nya övningar.

12 övningar kan kännas knapert men så är inte fallet. Dessa 12 övningar är grundläggande övningar inom yoga och kommer utveckla dig som yogi på ett bra sätt oavsett vilken nivå du ligger på i dagsläget. För mindre än 200kr kan denna yoga dvd bli din, så vad väntar du på?

Se priset här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.