Sport-BH bäst i test 2023 – Hitta den bästa sport-BN:n

av
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Nike Pro Rival Bra2. Shock Absorber Ultimate Run Bra3. Nike Victory Compression Bra

Tränar du ofta? Det är viktigt att träna i rätt sport-BH och ibland kan det vara knepigt att hitta rätt BH. En sport-BH ska ge optimalt stöd samtidigt som den ska sitta bekvämt och den ska även tillåta maximal rörelsefrihet i sin sport. Då det finns hundratals olika sport-BH:s hos olika återförsäljare så har vi valt att testa några av de mest populära modellerna på marknaden idag för att hjälpa dig att hitta rätt sport-BH.

Viktigt att välja rätt

När man väljer en sport-BH så är det viktigt att satsa på en modell som passar den aktivitet som du ska utföra och samt hur stor din byst är. Om man har större byst behöver man rent generellt en stabilare sport-BH än de som har liten byst. Om du ska utföra lågintensiva träningsformer som till exempel yoga eller promenader kan du använda dig an en lite mjukare sport-BH än vid träningsformer så som lösning och crossfit.

Köp din BH hos en butik med bra returer

När man köper en sport-BH så är det viktigt att man får chans att testa produkten och möjlighet att returnera den om den inte skull passa som den ska. Om du tycker att produkten skaver eller irriterar så har du möjligen köpt fel modell och då är det viktigt att man får möjlighet till att returnera produkten.

Sport-BH bäst i test

Vi har valt att testa tre av de mest populära modellerna på marknaden för att hjälpa dig att hitta rätt modell och nedan hittar ni de tester som vi gjort:

1. Nike Pro Rival Bra

Den första sport-BH:n som vi valt att kolla närmare på i vårt test är en sport-BH från populära märket Nike som heter Pro Rival. Detta är en sport-BH som är utformat för att du ska kunna träna riktigt hårt utan att behöva känna dig begränsad på något sätt och för att du ska få en skönare upplevelse är den tillverkad på ett sätt som reducerar bröstens rörelser när du tränar.

Detta är en sport-BH som sitter väldigt bekvämt och kuporna är formpressade, samt så är den tillverkad av ett material som heter dri-fit som är designat för att hjälpa till med att hålla dig torr även under väldigt intensiva träningspass.

Förutom allt detta så har denna sport-BH även reglerbara axelband så att du kan välja exakt hur mycket stöd som du önskar, vilket är bra om man inte är helt säker på hur mycket stöd som man behöver och vill testa sig fram.
Summa summarum så är detta en väldigt bra sport-BH till ett pris som helt klart är överkomligt och detta är den perfekta sport-BH:n om du önskar att köpa en sport-BH för hög intensiv träning.
Se priset här!

2. Shock Absorber Ultimate Run Bra

Ultimate Run Bra från Shock Absorber är precis som namnet antyder en sport-BH som är specifikt designad för löpning, men den passar även bra för andra träningsformer där du vill ha lite extra stöd och stabilitet för brösten.

Detta är en BH som är tillverkad med den absolut senaste tekniken och den här modellen reducerar rörligheten av bysten med hela 78%. Den har en sömlös inside och har specialkonstruerade sömmar under öppningen där bak för optimal passform och komfort.

Fördelen med denna sport BH är att den är tillverkad av ett material som är extremt fuktavstötande så att du slipper känna dig svettig under träningspasset. Denna BH har också breda och vadderade axelband som är designad för att ge extra komfort och så att de inte glider på axlarna.

Detta är en väldigt bra sport-BH för hög intensiv träning och i vårt test visade sig detta var den bästa som vi testat. Just av denna anledning så ger vi denna sport-BH bäst i test och kan varmt rekommendera den till de som söker en bra sport-BH.
Se priset här!

3. Nike Victory Compression Bra

Om du har mindre till medelstora byst och önskar att införskaffa en klassisk sport-BH som gör jobbet utan att bränna hål på plånboken så är det värt att lägga ett öga på Victory Compression Bra.

Detta är en stilren sport-BH som finns tillgänglig i flera färger och som inte direkt sticker ut från mängden. Denna sport-BH är tillverkad av ett funktionsmaterial och inte är vadderad, vilket betyder att du inte kommer upptäckta hur svettig faktiskt denna BH är förens du ska ta av dig den. En stor fördel med denna sport-BH är att den går att tvätta i princip hur många gånger som helst utan att den tappar sin passform eller kompressionskänsla.

Är du ute efter ett lite billigare alternativ till de dyrare sport-BH:arna som finns tillgängliga på marknaden idag så är detta ett väldigt kompetent alternativ om man har mindre byst, men tyvärr så är detta ingen produkt som vi skulle rekommendera om man har större byst då den sitter lite löst om så är fallet.
Se priset här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.