Streama sport 2024 – de bästa streamingtjänsterna för sportfantaster!

av

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Viaplay Sport2. Cmore Sport3. Unibet
Viaplay SportCmore SportUnibet

Streama sport 2024 – Sportvärlden är stor och om du har ett enormt sportintresse, har du säkerligen haft det dilemma som kan inträffa om flera matcher eller tävlingar sänds samtidigt. Att använda sig av en anpassad streamingtjänst, kommer att underlätta tv-tittandet och du kan själv välja när du vill kolla på sport.  

Utbudet av sport skiljer sig dock lite mellan olika tjänster, så för att du ska kunna göra det bästa valet har vi sammanfattat de tre val som vi tycker är värt att du kikar lite extra på. Vi har även jämfört dessa tre siter för att du ska kunna göra det allra bästa valet för dig. Oavsett vilket sportintresse du har, kommer du kunna hitta din nya favorit som gör att du kan titta på sport när du vill! 

Fördelar med att streama sport  

Genom att streama sport behöver du inte längre basera din vardag på tv-tablåerna. Detta är den allra största fördelen du får av att investera i en passande streamingtjänst. Du kan själv återfå kontrollen och kan även kolla på matcher eller tävlingar, som annars hade visats samtidigt.  

Att streama sport är enkelt och du kan själv titta på sport från din tv, dator eller mobiltelefon. Genom att sammankoppla din tv med Chromecast eller liknande, kan du streama sport från din mobil direkt till din tv. Perfekt när du har dina sportintresserade vänner över.  

Utbudet av sport är väldigt stort och på en streamingtjänst som Viaplay, Unibet eller Cmore kan du få ett gediget val av sport att välja mellan. Detta är även de tre mer populära siterna som vi kommer att jämföra i artikeln och de tre val som vi rekommenderar allra mest.  

Vad skiljer Viaplay, Cmore och Unibet åt? 

De tre mer populära streamingtjänsterna för sport är Viaplay, Cmore och Unibet. Inte av vilken anledning som helst, de erbjuder nämligen ett väldigt varierat utbud och passar de flesta sportintresserade. Dock inriktar sig siterna på att erbjuda lite olika tjänster, vilket är varför vi nedan listar utmärkande punkter mellan de olika sidorna åt nedan, för att du ska kunna göra ett bättre val.  

Ha dig själv och ditt Tv-tittande i åtanke, vilken sport är du mest intresserad av och vilken budget har du?  

Streama sport
Streama sport direkt från mobilen

Topp 3 streamingtjänster för sport bäst i test 2024 

1. Viaplay Sport – Gediget utbud av sport!  

Viaplay Sport är en väldigt populär tjänst som ingår när du betalar för Viaplay tv-paket Sport. Viss sport ingår även om du innehar paketet mellan och stor, men då med ett mer begränsat utbud av kanaler. Vill du ha fler valmöjligheter och kunna kolla på samtliga matcher och tävlingar så är tv-paketet Sport det bästa för dig.  

Nio av sportkanalerna stödjs av HD och innehar rättigheter för Champions League, Formel 1 och NHL. Den enda nackdelen med Viaplay Sport är att du inte kan addera endast Sportkanalerna på ett baspaket. Detta ger dig visserligen fler filmkanaler och andra kanaler som du kan välja mellan.  

Men har du endast behov av ett paket som innehåller sport och baskanalerna, går det inte att välja. Kostnaden blir då ganska stor om du vill ha tillgång till all Sport på Viaplay. Men fördelen är att ingen sport exkluderas, förutom golf.  

Fördelar med Viaplay

 • Mycket att välja på 
 • Hög upplösning  
 • Skräddarsy kostnaden efter ditt användande  

Nackdelar med Viaplay 

 • Hög månadskostnad 
 • Går inte att addera endast sportkanaler  

2. Cmore Sport – 2 olika sportpaket!  

Ett annat val som många väljer när de vill streama sport är Cmore. Cmore är särskilt kända för sina gedigna filmpaket. Men de har även två olika sportpaket som du kan välja mellan. När du innehar ett baspaket hos Cmore kan du själv välja hur mycket sport du vill ha åtkomst till.  

Paketet Mycket sport innehåller livesport från hela världen, utvalda matcher från NHL samt matcher från till exempel La Liga och landslagsmatcher är även inkluderat. Det lite större sportpaketet heter All sport och passar dig som vill ha tillgång till så mycket sport du bara kan. Matcherna eller tävlingarna kan streamas direkt på din enhet eller TV, vilket gör Cmore extremt användarvänligt.  

Fördelar med Cmore 

 • 2 inriktade sportpaket 
 • Lägre månadskostnad 
 • Stort utbud  

Nackdelar med Cmore 

 • Vissa matcher exkluderade  

3. Unibet  – eliten för att streama sport!

Unibet är framförallt en hemsida som förenklat betting på sport. Du kan spela online på ditt favoritlag och sedan kolla på matchen, genom att skapa ett konto. Detta är kostnadsfritt och detta gör därför Unibet till ett bra val för dig som även vill tillföra lite spänning när du kollar.  

Med sitt enorma utbud tillhör Unibet eliten när det kommer till att streama sport. Ett bra och prisvänligt val för samtliga sportintresserade. På grund av tjänstens utformning är den anpassad när du vill streama sport från din mobil eller dator. Vill du kunna kolla på din TV, kan du antingen Chromecasta eller ansluta din dator med hjälp av en HDMI-kabel.  

Fördelar med Unibet 

 • Streama och spela online  
 • Kostnadsfri streaming  
 • Streama sport från mobil eller dator  
 • Fantastiskt utbud 

Nackdelar med Unibet  

 • Svårare åtkomst på TV 

Hur väljer man rätt streamingtjänst? 

Att välja rätt streamingtjänst för dig beror på några faktorer. Framförallt bör du fundera på vilken typ av sport du vanligtvis kollar på. Uppskattar du en spännande NHL match, en landslagsmatch, friidrott eller kanske La Liga?  

Gör en liten lista på vilka matcher eller tävlingar som du tycker är extra viktigt att tjänsten visar och erbjuder. Detta gör att du kan göra ett smartare val och även undvika onödiga extrakostnader och kanaler som du faktiskt inte kommer att nyttja.  

Efter detta kan du börja kika på vilken tjänst du ska använda. Om du vill ha tillgång till så mycket sport som möjligt kan du välja samtliga av de tre alternativen ovan. Vilken av dem som är bäst för dig bör baseras på din budget och hur du kollar på sport. Viaplay och Cmore fungerar extra bra för dig som vill kolla på sport på TV. Unibet är mer anpassat för mobil eller dator.  

Streama sport
Se ditt favoritlag vinna hemifrån

Länkar och referenser

https://xn--sportptv-f0a.nu/

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.