Slow juicer bäst i test 2024 – Hitta den bästa slow juicer

av
1. Witt by Kuvings B6100PR2. Wilfa JuiceMaster Sj-150a3. Tefal Infinity

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kitchentime.se, Kitchenone.se och Bagarenochkocken.se.
En slow juicer sägs göra den absolut nyttigaste juice och därför så har vi valt att sammanställa tester av olika slow juicers för att hjälpa dig att hitta den bästa slow juicern på marknaden. Nedan så har vi sammanställt tester av några av de mest populära slow juicers som finns tillgängliga på den svenska marknaden idag. Vi hoppas du hittar det du söker i denna köksapparat-djungeln!

Slow juicer bäst i test

1. Witt by Kuvings B6100PR

Witt by Kuwings B6100 är en av de bästa slowjuice-maskinerna som finns tillgängliga på marknaden idag och därför har vi valt att ha med den i vårt test. Denna maskin räknas som en riktig lyxmaskin som pressar juice av högst möjliga kvalitet då den kan utnyttja saften på ett sätt som övriga maskiner vi testat inte kan.

Maskinen kan pressa hela frukter och grönsaker vilket betyder att du nu kan tillverka din slow juice utan att behöva skära ingredienserna i mindre bitar och med hjälp av den breda matningsenheten är det lätt och snabbt att göra en hälsosam slow juice.

Fördelen med den färskpressade juicen som du kan tillverkade med hjälp av Witt är att den har längre hållbarhet, eftersom att juicen oxideras så lite som möjligt så kan den förvaras i ett kylskåp i upp till 2–3 dagar. Witt är även utrustad med ett smart lock som gör det möjligt att skapa en mixad juice, men samtidigt så hjälper det även till med att förhindra att saften droppar från locket.

Maskinen från Witt är känd för att vara en av de bästa maskinerna på marknaden och vi håller med, men det är även en av de dyraste slow juice maskinerna som vi valt att testa. Den är dock väl värd sitt pris och därför ger vi denna slow juicer bäst i test då den verkligen en bra produkt som är väl värd sitt lite högre pris.

Se priset här!

2. Wilfa JuiceMaster Sj-150a

Juice Master SJ-150A från Wilfa är en slow juicer som är ett lite mer prisvärt alternativ till de dyra slowjuice-maskinerna, men som ändå levererar en juice som både smakar gott och som även är väldigt hälsosam.

JuiceMaster från Wilfa har en effekt på 150W och det gör den därför väldigt idealisk för att snabbt och enkelt göra nyttiga juicer av både frukt och grönsaker.

För att bevara så mycket juice som möjligt så arbetar pressen både med- och moturs så att varenda droppe av juice tas tillvara, resterna separerar den till en speciell behållare.

Wilfa Juicemaster är precis som Witt mycket bra till att bevara vitaminerna i juicen i stället för att nedbryta de. Detta på grund av att den kör med endast 75 varv per minut. En klassisk juicepressare kör sammanliknat med hela 12000–14000 varv per minut. Wilfa Juicemaster är precis som Witt mycket bra på att bevara alla de nyttigheter som finns i frukten och detta beror på att den endast körs med 75 varv per minut.

Juicemaster är en väldigt prisvärd slow juicer som vi personligen tycker är väldigt bra då den har ett väldigt bra pris och erbjuder många funktioner som man ofta ser i de lite dyrare alternativen. Den är dock inte lika stark och avancerad som Witt men vi anser att detta är en bra produkt om man inte vill bränna håll på plånboken när man ska köpa sin första slow juicer.

Se priset här!

3. Tefal Infinity

Infinity från Tefal är en slow juice-maskin som är väldigt tyst och är designad för att bevara så mycket av de nyttiga som det bara går i juicen.

Maskinen ger inte ifrån sig mycket ljud och är en av de tystaste som vi testat och detta beror till stor del på att motorn i denna slow juicern körs betydligt långsammare än övriga modeller som vi testat.

Anledningen till att Tefal valt att köra motorn långsammare är för att detta gör juicen betydligt sundare och bevarar mer av de nyttigheter som annars försvinner när man gör juice med en vanlig juicepress.

Centrifugen bevarar 75% mer antioxidanter än konkurrenterna, enligt tillverkaren, i ett test där den skulle pressa 1KG vindruvor, 1KG apelsiner och 500 gram hallon.
Förutom det som vi tidigare har nämnt så har denna slow juicer även ett filter till det som fluter och ett filter för det mer fasta.

Det finns tre ingångar i lockat som säkrar att ingredienser fördelas jämnt så att din juice får den bästa möjliga smaken. Det går även bra att stoppa i hela frukter och grönsaker av mindre storlek, men som med de flesta slow juicers så är det bra att dela upp frukten för att säkerhetsställa att motorn inte får stopp.

Denna slow juicer är ett bra alternativ om du vill ha en väldigt tyst och smidig slow juicer som gör det enkelt att pressa en god och väldigt nyttig juice. Den är inte lika bra som den dyraste, Witt, men detta är en väldigt bra produkt om du vill spara så mycket av de nyttigheter som finns i juicen.

Se priset här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.