Nästrimmer bäst i test 2024 – hitta den bästa nästrimmern

av
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Moser Wet’n’Dry Nästrimmer2. Remington NE3450 Nano Series3. Philips NT5175
Moser Wet'n'Dry NästrimmerRemington NE3450 Nano SeriesPhilips NT5175
Se priset härSe priset härSe priset här

I dagens samhälle ligger stort fokus på utseende. Aldrig någonsin tidigare har de rådande samhällsnormerna ställt lika höga krav på hur man ser ut – både vad gäller grundläggande saker såsom kläder och frisyr, men även säsongsbaserade attribut såsom rätt solbränna under sommarhalvåret, och rätt moderiktiga, varma kläder under vintern.

För kvinnor (och numera även i vissa fall för män!) upplevs det ofta som viktigt att sminka sig på rätt sätt och med rätt produkter, och för män är ansiktsbehåring någonting som man helt enkelt måste ha kontroll över om man vill göra ett seriöst och elegant intryck.

Någonting som dock ofta glöms bort när man pratar om ansiktsbehåring, och som egentligen borde anses vara det absolut viktigaste av allt, är förstås oönskad hårväxt i näsa och öron – för att inte tala om buskiga ögonbryn! Den här hårväxten måste verkligen bort till varje pris, och det kan vara lättare sagt än gjort att lösa problemet med nagelsax och pincett.

Som tur är har tekniken gjort stora framsteg även här de senaste åren, så för att underlätta din kamp mot oönskad hårväxt i näsa och öron så har det satts ihop ett alldeles eget nästrimmer bäst i test! Och innan man dyker in i testet ska man ta sig en lite närmare titt på saker som kan vara bra att tänka på innan du köper en nästrimmer, rent generellt.

 

Att tänka på innan du ska köpa nästrimmer

Ja, nästrimmer är egentligen ett något förvirrande namn – i själva verket används de flesta nästrimrar idag till långt mer än att bara trimma näshår. Det kan röra sig från allt till hårväxt i öronen till att hålla polisonger och ögonbryn under kontroll – och det är egentligen det allra viktigaste att bestämma sig för innan man börjar titta närmare på vilken nästrimmer man ska köpa: vad ska du använda din nya nästrimmer till? För prisskillnader nästrimrar emellan handlar ofta om just det – vilken typ av funktionalitet trimmern har och vilka tillbehör den kommer med.

Så – det första du bör fråga dig själv är således vilken typ av hårväxt du har? Har du egentligen inga större problem med saker som näshår och öronhår så kanske du kan nöja dig med en lite enklare modell, medan du om du har en hel skog som växer i ansiktet kanske bör överväga att införskaffa en något mer avancerad modell, med både utökad funktionalitet och kvalitet.

I stort sett alla dagens nästrimrar går på AA-batterier och kan användas både i vått och torrt, så den biten behöver du egentligen inte oroa dig särskilt mycket för. Det du bör fråga dig själv är helt enkelt vilka funktioner du faktiskt är i behov av. Så – sätt dig ner med en god kopp kaffe och luta dig tillbaka – ta en titt på detta nästrimmer bäst i test!

Nästrimmer bäst i test

1. Moser Wet’n’Dry Nästrimmer

Till ett oerhört slagkraftigt pris kan denna mycket enkla och grundläggande nästrimmer bli din. Som namnet antyder fungerar den både i torra sammanhang och i duschen, vilken här framställs som ett utmärkande attribut, men som i själva verket är standard vad gäller nästrimrar.

Panelen i detta nästrimmer bäst i test tycker att Nästrimmer Wet and Dry känns plastig och billig (vilket den förstås också är) och att det faktiskt sticker till i näsan ibland när den används. Det här är förstås inte alls ett önskvärt attribut när det kommer till nästrimrar, så det är någonting att ha i åtanke innan du slår till på denna modell.

Nästrimmer Wet and Dry har inte heller någon utökad funktionalitet, och även om panelen i detta nästrimmer bäst i test upplever att den faktiskt kan användas även för öronhår är detta inte någonting som trimmern egentligen är utformad för, och det går definitivt att uppnå bättre resultat med andra modeller på den fronten.

Trimmern kommer inte heller med några tillbehör, och kan således inte användas för att trimma varken ögonbryn eller polisonger. Och när man pratar om nästrimrar så pratar man faktiskt inte om särskilt stora investeringar rent generellt, så det är en helt enig testgrupp för vårt nästrimmer bäst i test som rekommenderar dig att skippa den här modellen och istället ta ett litet steg uppåt i prisklass.

Häng med till nästa modell!

Se priset här!

2. Remington NE3450 Nano Series

Nästa modell i detta nästrimmer bäst i test är en riktig höjdare! Med Remingtons NE3450 Nano Series nästrimmer pratas det om dubbelriktade blad som är anpassade för att fungera smidigt och skönt på både näshår och öronhår.

Och så en extra specialutvecklad funktion för att trimma ögonbrynen! Likt de flesta andra nästrimrar går denna trimmer på AA-batterier, fungerar i både torra och blöta miljöer och kan bli din för mindre än en extra hundralapp gentemot den första modellen i vårt test.

Testgruppen i vårt nästrimmer bäst i test upplever att de dubbelriktade bladen ger en betydligt mycket mer behagligare trimning än föregående modell. Det sticker aldrig till, det gör aldrig ont eller blir obehagligt och när det kommer till ansande av öronhår upplever panelen verkligen en hel värld av skillnad gentemot den första modellen i testet.

Det här är inte modellen bara för dig som har helt vansinnig hårväxt – det här är modellen för precis vem som helst. För bara en liten extra slant gentemot föregående budgetmodell så kan denna nästrimmer göra livet bra mycket enklare för dig.

Det är en helt enig och oerhört entusiastisk testgrupp som ger sin rekommendation till denna trimmer!

Se priset här!

3. Philips NT5175

Den sista modellen i nästrimmer bäst i test är Philips NT5175. Här pratas det om kompromisslös kvalitet och funktionalitet. Till ett slagkraftigt men något högre pris får du en trimmer anpassad för att trimma både näshår och öronhår på ett mycket behagligt sätt, du får hela tre specialkammar för att ansa ögonbryn och polisonger och hela härligheten levereras i en snygg och behändig tygpåse – inklusive batterier.

Ja, det är sällan denna testgrupp rekommenderar alla att skaffa den dyraste produkten i testet, men av de tre produkterna i detta nästrimmer bäst i test råder det ingen tvekan om att det här är den stora vinnaren.

Priset är fortfarande så pass lågt att det inte går att rättfärdiga ett köp av någon annan modell – det här är helt enkelt vinnaren!

Se priset här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.