Pulverdieter bäst i test 2024 – Hitta den bästa pulverdieten

av

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Svensktkosttillskott.se.

1. Nutrilett Quick Weightloss2. Diet Shake från Svenskt Kosttillskott3. Self Omninutrition Diet Meal
Det är trendigare än någonsin att se bra ut och ta hand om sin kropp. Aldrig förut har det varit mer önskvärt och viktigt att hålla sin kropp i trim, att äta och träna rätt och att hela tiden se så bra ut som möjligt. Rönen om träningsformer och dieter är fler än någonsin – det kan handla om allting från crossfit och spinning till 5:2-dieten och LCHF. Såväl forskare som vanliga konsumenter har så många olika uppfattningar om vad som fungerar bäst (och vad som faktiskt fungerar över huvud taget) att det nästan kan bli omtumlande att försöka hitta rätt i tränings- och dietdjungeln.

En sak som dock inte går att förneka, och som har varit grunden för viktnedgång så länge människor har ägnat sig åt det, är följande: ju färre kalorier man stoppar i sig, desto snabbare går man ner i vikt. Och av just den anledningen är måltidsersättning genom pulverdieter ett extremt säkert och bra sätt att gå ner i vikt. Det fungerar verkligen och det är inte skadligt, om det görs med måtta, kontroll och kontinuitet. Principen är enkel: istället för att äta flera fullvärdiga och stora måltider varje dag så ersätter man en av dem med måltidsersättning.

Av det protein- och fiberrika innehållet uppnår man enkelt och smidigt en hög mättnadskänsla utan att få i sig onödiga kolhydrater och fetter, och framförallt har man på detta sätt total kontroll över exakt hur många kalorier man får i sig vid måltidstillfället. Just detta är ett mycket effektivt sätt att gå ner i vikt (eller att bibehålla sin idealvikt), så om man har trasslat och kämpat med olika knepiga och krävande dieter utan framgång, så kan det här definitivt vara någonting som skulle kunna passa just en viss person alldeles utmärkt.

Av just den här anledningen har det därför satts ihop ett pulverdieter bäst i test, med syfte att guida dig genom marknaden för måltidsersättning och förhoppningsvis skapa klarhet och sprida kunskap så att du kan göra ett informerat och balanserat val av diet-pulver.

Innan undersökning av marknaden för den bästa pulverdieten beskrivs i denna text, i vilken man även får kika närmare på tre olika måltidsersättande pulverdieter, kommer en liten titt på några saker som är bra att tänka på innan man sätter igång.

Att tänka på innan man köper en pulverdiet – och innan man börjar använda den

Trots att pulverdieter är ett säkert och bra sätt att gå ner i vikt är det väldigt viktigt att understryka att de ska användas med måtta, och att de alltid ska anses vara komplement till en stabil och varierad kost. Det är inte att rekommendera att ersätta alla sina måltider med måltidsersättning, då det kan leda till näringsunderskott och vitaminbrist – så kom ihåg att använda en pulverdiet försiktigt och måttligt.

Värt att nämna är också att måltidsersättning inte är någonting som ska användas om man har en historia av att äta för lite rent generellt, eller har ett komplicerat förhållande till kostintaget. Det är heller inte rekommenderat vid graviditet. Med det sagt är det ett oerhört effektivt och bra sätt att gå ner i vikt, och så länge det används med måttfullhet och försiktigt är det fullständigt hälsosamt. Nu kommer en närmare titt på tre olika pulverdieter i ett pulverdiet bäst i test. Häng med i jakten för att försöka hitta den bästa pulverdieten!

Pulverdiet bäst i test

1. Nutrilett Quick Weightloss Shake Pulverdiet

Den första pulverdieten i detta pulverdiet test är en av de mer prisvärda och billiga på marknaden, och kommer från Nutrilett. Denna måltidsersättning levereras i en burk med pulver motsvarande 15 portioner, och varje portion innehåller mellan 110 och 112 kilokalorier, beroende på smak.

Man kan välja mellan jordgubb, choklad och några andra smaker, och testpanelen i detta pulverdieter bäst i test upplever att det smakar helt ok, även om en nyans av sötningsmedel är något framträdande.

Efter att ha använt den här produkten i en vecka, och då ersatt en måltid per dag med den, har samtliga medlemmar i testpanelen i kombination med regelbunden träning och motion gått ner mellan ett och tre kilo i vikt.
Se priset här!

2. Diet Shake från Svenskt Kosttillskott Pulverdiet

Går man upp en liten bit i pris hamnar man på denna diet shake från svenskt kosttillskott. Burken innehåller även den pulver motsvarande 15 portioner, och varje portion innehåller 100 kilokalorier.

Här finns en hel uppsjö av smaker att välja mellan – vissa godare än andra. Flera medlemmar i testpanelen fastnade för chokladsmaken, som till skillnad från föregående pulverdiet i detta pulverdieter bäst i test inte alls har en särskilt framträdande smak av sötningsmedel.

Trots att det utlovade kaloriantalet är aningen lägre än i föregående modell uppnår dock testgruppen nästan exakt samma nivå av viktminskning som med föregående pulverdiet, och ingen i testpanelen upplever en lägre energinivå jämfört med den första dieten.
Se priset här!

3. Self Omninutrition Diet Meal Pulverdiet


Den tredje och sista pulverdieten som prövats är också den överlägset dyraste. För nästan det dubbla priset jämfört med de föregående två dieterna får man en bara något större burk av detta pulver från Self Omninutrition, som innehåller 20 portioner.

Varje portion innehåller i sin tur endast 92 kilokalorier, vilket förstås är någonting bra i det avseende att det innebär ett lägre kaloriintag, men även en något lägre energinivå och mättnadskänsla. Detta pulver levereras endast i två olika smaker – choklad eller choklad och kaffe, och testgruppen upplever att båda två smakar oerhört bra, och är på gränsen till att vara beroendeframkallande för att de är så goda.

Och med denna måltidsersättning behöver man inte bara betala mer, man får också ett ännu bättre resultat i viktminskningen. Samtliga medlemmar i testpanelen upplever att det här är det överlägset godaste och bäst fungerande pulvret, och efter en veckas ersättande av en måltid om dagen med detta pulver har testgruppens deltagare lyckats gå ner mellan två och hela fyra kilo. Detta förstås även i kombination med regelbunden motion och hård till måttligt hård träning.

Det är en helt enig testgrupp som lägger en stark och överlägsen rekommendation bakom just denna måltidsersättande pulverdiet – det här är helt enkelt den bästa pulverdieten och stora vinnaren bland de produkter som prövats.
Se priset här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.