1. JILONG LUFTMADRASS MED INBYGGD PUMP 2. INTEX LUFTMADRASS MED KUDDSTÖD PVC 3. OUTWELL LUFTMADRASS FLOCK CLASSIC DOUBLE


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för vidaXL.se.

Vill du kunna ha gäster utan att behöva dedikera ett helt rum för att vara gästrum, eller orkar du helt enkelt inte ha en madrass som tar upp mycket plats i garderoben? Då låter det som du söker efter en luftmadrass! En luftmadrass är en uppblåsbar madrass som inte tar lika mycket plats då man kan tömma madrassen på luft och vika ihop den efter användning så att du lätt kan förvara den i din garderob. Detta gör att du lätt kan erbjuda en sängplats ifall en vän skulle vilja sova över, eller ifall dina utflyttade barn kommer på besök.

Vi har testat luftmadrasser och sammanställt detta luftmadrass bäst i test så att du enkelt kan hitta den bästa luftmadrassen för dig och dina behov. Häng med!

Att tänka på när man ska köpa luftmadrass

Storlek

Först och främst bör du tänka ut vad för storlek du normalt sett skulle behöva. Har dina vuxna någon respektive som också ska kunna sova över? Då kanske de vill dela säng? Då kan det vara bra att ha en twin-size luftmadrass, en dubbelsäng fast i luftmadrass-form! Eller vill du ha en enkelsäng? Oavsett vad du är ute efter för storlek finns det på marknaden.

Det är även viktigt att du tänker på storleken rent praktiskt också. Vart ska den stå någonstans när den väl är uppblåst? Kommer den få plats där? Du får anpassa storleken på luftmadrassen efter utrymmet du har så att du är säker på att madrassen får plats. Dessutom kanske du inte vill ha en allt för stor luftmadrass då den kan vara ganska otymplig och svår att förvara lika smidigt som en liten luftmadrass.

Komfort

Det är en vanlig missuppfattning att luftmadrasser kan vara osköna och att man vaknar med ont i ryggen efter en natt i en luftmadrass. Detta var sant förut, men med dagens madrasser är detta inte fallet om man väljer en bra luftmadrass. Vi har testat så att komforten är bra och att man inte får ont av att sova i madrasserna. Den bästa luftmadrassen ska ju inte bara vara smidig att förvara utan också skön att sova i!

Inbyggd pump

Något annat som är otroligt viktigt är att det finns en inbyggd pump i luftmadrassen så att du inte behöver köpa till en, då detta blir en onödigt extrakostnad då det finns luftmadrasser med inbyggd pump. Med en inbyggd pump sätter du på pumpen och vips så är madrassen fylld med luft. När du sedan vill tömma madrassen sätter du på pumpen igen och all luft försvinner snabbt och smidigt ur madrassen. Det är viktigt att all luft försvinner så att du kan vika ihop luftmadrassen så mycket som möjligt. Då tar den mindre plats i garderoben.

Pris

Priset är något man kanske inte vill titta på egentligen men för många är det ett måste, dessutom tycker vi inte att man ska lägga onödigt mycket pengar på en luftmadrass. Vi listar endast prisvärda luftmadrasser i vårt luftmadrass bäst i test, så att du inte köper en onödigt dyr luftmadrass med samma funktioner som en billig luftmadrass.

Nu när vi har gått igenom lite vad vi tycker ni ska ha i åtanke när ni köper en luftmadrass tycker vi att det är dags att gå igenom vilka luftmadrasser som fått bemärkelsen bäst i test av oss.

Luftmadrass bäst i test

1. Jilong Luftmadrass med inbyggd pump

Denna luftmadrass från märket Jilong är en av de bästa luftmadrasserna på marknaden i dagsläget och även en av de bästsäljande luftmadrasserna, vilket inte är konstigt med tanke på dess grymma kvalité blandat med kapaciteten och bekvämligheten den erbjuder. Med 48 centimeters sovhöjd och en kapacitet på 200kg så kan du vara säker på att luftmadrassen inte läcker luft under natten och du vaknar upp på golvet. Det medföljer en automatisk pump till luftmadrassen som blåser upp den på ungefär en minut, så att du inte behöver göra det själv.

Det är en stabil luftmadrass som passar inte bara en person utan faktiskt två personer vilket är bra när du har två gäster över som kanske vill dela säng (läs: par). Den kan användas så gott som i vilka tillfällen som helst, vare sig det är hemma, på resande fot eller under camping. Luftmadrassen är tålig och klarar många tuffa förhållanden rent miljömässigt. Den här får definitivt en plats i vårt luftmadrass bäst i test då det är en luftmadrass som kommer hålla långt framöver oavsett vilka förhållanden du utsätter den för!

Se priset här!

 

2. Intex Luftmadrass med kuddstöd PVC

Näst på tur i vårt luftmadrass bäst i test har vi en luftmadrass med en unik Fiber-Tech-konstruktion som består av tusentals av polyesterfiber av hög styrka. Det positiva med polyesterfiber är att det inte tänjs ut på samma sätt som traditionella luftmadrasser och därför har den än längre hållbarhet så att du kan vara säker på att du kommer få uppleva hur det kändes när du använde den första gången: stabil, stadig och bekväm.

Orkar du inte ha med dig en kudde på resan eller har du ingen extrakudde för dina gäster? Ingen fara, på denna Intex luftmadrass så finns faktiskt ett inbyggt kuddstöd som fungerar utmärkt som kudde. Även i denna ingår en automatisk pump som inom 2 minuter fyller och tömmer luftmadrassen på luft. Denna luftmadrass är anpassad för en person, men är något större än en enkelbädd (99cm). Dess bekvämlighet och stabilitet som håller i många år gör att även denna är en självklar produkt i detta luftmadrass bäst i test.

Se priset här!

 

3. Outwell luftmadrass Flock Classic Double

Vill du ha en luftmadrass som är anpassad för camping (men såklart kan användas hemma också)? Då är denna campingklassiker från Outwell för dig! Med en icke-glidande överdrag i velour kan vi lova att du kommer kunna sova gott, då det är mjuk och samtidigt behagligt för kroppen. Kroppen klibbar sig inte fast i överdraget utifall du svettas vilket kan vara skönt då det ofta kan bli varm i tält. Även denna, likt den första, är en dubbelsäng och fungerar för två personer (och säkerligen ett barn till ifall så skulle behövas. Finns det hjärterum, finns det stjärterum!).

Den finns även i enkelbäddsvariant ifall du inte har ett tillräckligt stort tält för en dubbelsäng eller av andra anledningar inte vill ha en dubbelsäng. Vi kunde inte låta bli att ta med denna campingklassiker i vårt camping luftmadrass bäst i test då det är en klassiker av en anledning, det är en riktigt bra luftmadrass!

Se priset här!