Minikyl & Minikylskåp bäst i test 2023 – Hitta den bästa minikylen

av
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Minikylskåp2. Chillmate Minikyl Termoelektrisk3. Chillquiet Minikylskåp
MinikylskåpChillmate Minikyl TermoelektriskChillquiet Minikylskåp
Se priset härSe priset härSe priset här

Vill du lätt kunna hålla burkar och mindre förpackningar kylda bredvid ditt skrivbord hemma eller på kontoret? Ibland känns ju köket oerhört långt bort även fast det bara tar någon minut att hämta dina kylda produkter där. Då är det praktiskt att ha en minikyl, som du lätt kan placera bredvid datorn eller bredvid soffan i vardagsrummet! Blir du oerhört sugen på en öl eller en läsk mitt i filmen behöver du inte röra en fläck för att kunna snabbt nå en kyld sådan. Vi har testat olika minikylskåp för att du lätt ska kunna hitta en som passar dina krav.

 

Vad du bör titta efter när du ska köpa minikylskåp

Storlek

Hur många burkar vill du kunna förvara? Eller hur stor plats har du? Detta är en stor faktor i ditt val av minikyl då det är helt personligt. Har du ett mindre skrivbord så kanske en liten minikyl är bättre, men ifall du har andra familjemedlemmar som också vill kyla sina drycker så kan det vara praktiskt att ha en något större minikyl. Du får alltså mäta och besluta dig vad för storlek du söker efter.

Pris

Priset är ju en faktor. Du vill inte ha en minikyl som kostar skjortan, men du vill ju å andra sidan inte ha en som går sönder direkt och behöver ersättas. Vi har filtrerat bort de sämre minikylarna så du inte köper en som direkt går sönder – även fast den är billigare så blir det dyrare i längden att konstant ersätta den. Vi inkluderar både en billig minikyl, samt ett par dyrare varianter.

Färg/märke

Är du intresserad av att till exempel ha en Coca Cola minikyl? Eller kanske vill du matcha färgtemat i ditt rum? Då är det bra att du väljer en färg/märke som passar. De flesta minikylar erbjuder en stor variation av färger så detta bör inte vara något problem men det kan vara smart att ha det i åtanke.

Recensioner av minikylar

Vi ska gå igenom några av de minikylar vi testat. Vi har bara tagit med de allra bästa och vill inte vilseleda de besökare som inte läser recensionerna och endast klickar på länken direkt. Därav blir detta en lista med de bästa minikylar, så nästan bara gott att säga om dessa produkter!

Mini Fridge från Coolstuff

Denna minikyl är en simpel men ändå briljant minikyl. I denna minikyl får du plats med ett 6-pack 33cl burkar, så du kan kyla hela 6-packet på samma gång. Den är mycket tystlåten av sig och gör inga irriterande läten så du kan placera den nära dig när du ser på film eller inte vill bli störd och komma ur fokus.

Det bästa med denna minikyl är att den lätt kan förvandlas till ett värmeskåp så du kan även värma maten alternativt hålla den varm, och detta med endast ett knapptryck! Dess mått är 28 x 24 x 20 så den är kompakt och liten, så liten den kan bli för den mängden burkar den kan kyla.
Mini Fridge kommer färgerna svart, röd, vit och ljusblå. Den funkar perfekt att ha ute stående, och inget man måste plocka undan när gästerna kommer. Det är även en billig minikyl, den billigaste i denna lista. Den är alltså mycket prisvärd!


Se priset här!

ChillMate Termoelektrisk Minikyl

Detta är en lite större minikyl. Den ser ut exakt som ett vanligt kylskåp med handtag. Även denna kan både kyla och värma produkter. Till skillnad från Mini Fridge får denna rum med 16 burkar, och du kan även ta bort hyllan för att få rum med en större flaska. Du har även hyllor i dörren av kylskåpet, där du kan lägga snacks eller annat du vill hålla kylt.

ChillMate kommer i två färger, svart och silver. Och även denna är stilren och passar bra in som inredning när den inte används. Ljudnivån för denna kyl är även den låg och du kan ostört ha den bredvid sängen, på skrivbordet medan du jobbar eller när du ser på en film. Den kan kopplas in i ett cigarrett-uttag, så du kan ha den i bilen, på båten eller dylikt. Detta gör den perfekt för camping och andra äventyr!

Då denna är lite större (42 x 25,8 x 36) så är den något dyrare än föregående produkt. Men den rymmer samtidigt betydligt mer, så den är bättre ifall du vill ha en minikyl som kan förvara dryck åt dig och dina vänner under hela kvällen!


Se priset här!

ChillQuiet Minikylskåp

Detta är den dyraste minikylen i listan, men ändå så prisvärd. Du kommer förstå varför snart. Denna minikyl är något större på bredden än föregående (33 x 38,4 x 40,5), så du får plats med mer burkar! Här får du plats med 17 liter. Det är en uppgradering från föregående kyl (ChillMate).

I denna får du även belysning inuti kylen, så när du öppnar den i mörkret kan du lätt välja bland de olika burkarna. Det ser även grymt coolt ut när det lyser upp i blå/vit nyans. Du har även ett säkerhetslås för barnen, så ifall du vill ha minikylskåpet för dig själv kan du låsa kylskåpet. Det negativa med denna är att den inte kan kopplas in i cigarrett-uttag så du kan inte medta denna i bilen eller på båten dessvärre.

Dock är den perfekt för att kyla flaskor och burkar i ditt vardagsrum och den klassas enligt oss som en av de bästa minikylskåp!

Se priset här!

USB Kylskåp

Det här är en minikyl som du kopplar till datorn med hjälp av USB och datorn tillför ström till minikylen så att du kan ha en burk kyld exakt vid datorn (utan att använda ett nytt eluttag).

Detta är ett perfekt minikylskåp för dig som vill ha en liten och smidig minikyl bredvid dig så du slipper gå den där milen till kylskåpet för att hämta din kylda dryck. Perfekt ifall du har ett litet skrivbord, eller inte vill använda för mycket av ditt skrivbords yta.

Den rymmer endast 1 burk, och är därför väldigt liten. Priset är även det väldigt värt, så detta är den absolut billigaste minikylen i denna lista. Detta är en perfekt present till din son eller dotter som ägnar mycket tid vid datorn.
Se priset här!

Coca-Cola Minikylskåp

Coca-Cola är det mest kända läskmärket i världen, och det finns en stor kult som samlar på Coca-Cola relaterade objekt. Oavsett ifall du är ett die-hard Coca-Cola fan eller bara gillar hur den ser ut så är detta en utmärkt kyl. Den är dock inte så liten som de andra, utan den rymmer hela 50 liter och väger hela 18kg.

Priset på denna Coca-Cola minikyl återspeglar verkligen kylkapaciteten, vilket är mycket förståeligt. Du måste tänka på att denna är betydligt större, den får plats med flertalet flaskor.

Vill du ha en cool pryl till festen, där folk kan kyla öl så är denna perfekt, jag har haft bra många samtal om min minikyl med diverse okända människor (en bra ice-breaker!).
Ifall du har lite mer plats för din minikyl och gillar Coca-Cola så är denna definitivt ett perfekt val för dig! Perfekt för grabbkvällen där ni kan kyla ett helt flak på en och samma gång.

Se priset här!

 

Carlsberg Minikylskåp

Även här är ett märke, i detta fall Carlsberg. Denna minikyl rymmer hela 40 burkar av din favoritdryck (antagningsvis är det 40st Carlsberg man hittar i kylen).

Du kan hålla snusen eller annan dryck än just Carlsberg kyld i denna Carlsberg minikyl, så var inte orolig – även fast det står i instruktionsboken att det är mot reglerna.

Den här är i princip lika stor som Coca-Cola minikylen, vilket betyder att den rymmer otroligt mycket dryck och är även den en perfekt fest-kyl där folk kan kyla sin öl. Den är oerhört tyst så det funkar även bra att ha den nära tv:n när du ser en film. Ifall du är en Carlsberg fantast är ju detta minikylen för dig!
Se priset här!

Läs mer:
Missa inte detta test av vinkylar hos forfest.se

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.