1. Ray Ban RB7047-5196 2. Kam Dhillion KD 31005-Green 3. Derek Cardigans DC 6810-Brown


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lensway.se.

Det är aldrig lätt att hitta de bästa progressiva glasögonen, men ett tips är att söka upp och läsa de listor som finns på nätet med progressiva glasögon bäst i test. På så vis kan man som kund med ett behov av progressiva glasögon, få ett hum om hur dessa glasögon ligger till.

Dels i popularitet, dels hur användarvänliga de är och vilken kvalitet glasögonen har. Därför får man som nätsurfare stora chanser att hitta de progressiva glasögon som är bäst i test för att sedan bilda sig en egen uppfattning om vilka glasögon som man ska investera i.

Fördelen med att använda sig av ett par bågar som finns bland progressiva glasögon som är bäst i test, är att man som kund är 100 % säker på att få en vara som verkligen har en bra kvalitet och ligger i toppklass. När man väl skaffar sig ett par glasögon, är det en investering som är tänkt att hålla ett antal år.

Progressiva glasögon bäst i test

1. Ray Ban RB7047-5196

Några av de bågar som kan vara bland kandidater för progressiva glasögon bäst i test är – Ray Ban RB 7047-5196, som är perfekta för denna typ av glas. Dessa bågar kommer man som bärare få många avundsjuka blickar för, eftersom Ray Ban och glasögon är i symbios för hög kvalitet och framför allt ett tecken på god smak.

Ray Ban har under ett flertal år lett utvecklingen framåt och skapat många klassiska designer inom glasögonbranschen, så som Aviator, Wayfarer och Clubmaster, bara för att ta några exempel, och som verkligen har satt sin prägel inom modet för glasögon.

De är dessutom ledande på att utveckla nya material till glasögon, som allt från titan, läder, sammet till stål. Ray Ban går helt och hållet i bräschen för både solglasögon och vanliga glasögon, vilket gör att det inte är så konstigt att deras progressiva glasögon är bäst i test!

När man köper denna båge, ingår det fodral, enkelslipat glas, hårdhets- och antireflexbehandlad. Beställer man dem över nätet, ingår det fri retur. Dessutom får man som kund testa glasögonen i tre månader. Skulle man inte vara nöjd, får man pengarna tillbaka. Därutöver ingår också två års produktionsgaranti.

Därför är Ray Ban en självklarhet bland på listan över progressiva glasögon som är bäst i test.

Se priset här!

 

2.

Kam Dhillion KD 31005-Green

Några bågar som också är väldigt populära bland glasögonbärande personer och som dessutom är också är bäst i test bland bågar för progressiva glasögon, är Kam Dhillion. En av de senaste glasögonbågarna är KD 31005-Green, som är mycket eleganta och moderiktiga glasögon, perfekta för personer som är med i farten och modemedvetna. Bågarna passar för alla tillfällen, allt från på arbetsplatser, golfbanan till festen.

Designen som Kam Dhillion erbjuder ger en antydan om att bäraren har klass och en sofistikerad livsstil. Detta glasögonmärke är otroligt populärt bland både kvinnor som män. Kam Dhillion eftersträvar ända sedan från början att erbjuda sina bärare en produkt av hög kvalitet.

Stilen som bågarna utstrålar är en intellektuell look som fungerar väl i en modern livsstil. Designen har en konservativ stil men möjligheten att välja olika färger gör det så mycket mer spännande för bäraren. Materialen som erbjuds från Kam Dhillion är mycket attraktiva och det finns bågar som är i ett material med låg vikt och dessutom en uppsjö av olika varianter på hel- och halvgarnityr.

Vid köp av denna båge från Kam Dhillion så ingår det fodral och enkelslipade glas. Glasen är behandlade med antireflex och hårdhetsbehandling. Dessutom har man provtid på tre månader, är man inte nöjd, får man sina pengar tillbaka. Det ingår även en fri retur, i sådana fall. Utöver detta, ingår även en produktionsgaranti på två år. Detta för att alla kunder ska få känna sig fram i lugn och ro.

Valet av en båge från Kam Dhillion är självklart bland progressiva glasögon bäst i test!

Se priset här!

 

3. Derek Cardigans DC 6810-Brown

Ytterligare ett bågmärke som också brukar hamna på listor över progressiva glasögon bäst i test är Derek Cardigans designs, då bland andra DC 6810-Brown hör till en av favoriterna bland kunderna. Dessa bågar kanske passar mest för de kvinnliga glasögonbärarna.

Eftersom designen går åt det feminina hållet med sin kvinnliga design och en båge av acetat, samt med en rosa insida och front som är melerad i brunt. På skalmarna har det etsats in motiv av lotusblommor. Naturligtvis finns det säkert män som skulle gilla dessa bågar också. Allt hänger på tycke och smak helt enkelt!

Märket Derek Cardigan är ett mycket exklusivt designermärke, som gärna tar sin inspiration från vintage och har på så vis tagit all världens glasögonbärare med storm. Kunderna förknippar detta varumärke med att glasögonen har sofistikerade former och en kraftfull stil.

Dessutom erbjuds bärarna av en båge från Mark Cardigan en enorm rikedom av detaljer, som gör att glasögonen blir unika, vilket har inneburit att, som bärare av detta varumärke inger ett tecken på stil och klass. Den yngre generationen bland kändisar har upptäckt detta magnifika designermärke.

Kändisarna som har setts i en båge från Mark Cardigan, är bland annat Alicia Keys, Flo Rida och Skyler Grey. Men glasögonmärket sprider sig mer och mer världen över och kommer slutligen sitta på var och varannan glasögonbärare.

Ett av Derek Cardigans mål är att arbeta om vissa klassikerna bland designs, som till exempel Wayfarer, Clubmaster, men också deras runda bågar har blivit förstärka med en ram, som har blivit en succé bland de som bär glasögon.

Genom att bära ett par bågar från Derek Cardigans, med alla deras färgval, visar på ett designerspråk ut över det vanliga. Och gör att man kan putsa och påverka sin stil, med ett gott resultat.

I priset inkluderas det glasögonbåge, fodral, enkel slipade glas som har en antireflex- och hårdhetsbehandling. Varje kund är tre månader på sig och känna efter om detta var den rätta bågen. Vill man skicka tillbaka dem, är returen kostnadsfri och dessutom får kunden tillbaka pengarna. Varje båge har två års produktions garanti.

Se priset här!

 

Slutsats

Här är de tre bästa progressiva glasögonen vi testat, och vi är säkra på att du kommer älska dessa bågar du med! Att inte använda glasögon när du faktiskt behöver det är att svika sig själv och sin kropp. Vi önskar dig lycka till i jakten på progressiva glasögon och hoppas att våra tips har gett dig ett hum om vad du ska köpa för glasögon. Lycka till!