Elektrisk fotfil bäst i test 2024 – årets bästa elektriska fotfil

av
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Fyndiq.se och Meds.se.

1. Scholl Velvet Smooth Diamond2. Scholl Velvet Smooth3. Pedi Advanced Elektrisk fotfil
Scholl Velvet Smooth DiamondScholl Velvet SmoothPedi Advanced Elektrisk fotfil

Att fila fötterna är något vi alla måste göra då och då för att det inte se ut som att våra fötter tillhör ett troll. Vare sig du ska sola på stranden, eller bara gosa med din käresta kan det vara härligt att känna sig fräsch om fötterna. Om du skulle gå till en kroppsvård och hudsalong varje gång skulle kostnaden snabbt bli väldigt hög, men å andra sidan, vem orkar sitta och fila fötterna? Det är jobbigt och tar mycket tid. Men det finns en lösning, elektriska fotfilar!

Vad är en elektrisk fotfil?

En elektrisk fotfil är en mycket praktisk pryl att ha med i sin fotvårdsrutin, istället för att sitta och fila fötterna själv så klickar du lätt på en knapp, fotfilen startar och du kan lättsamt få bort död hud från fötterna genom att vinkla fotfilen hur du vill. Och, de kostar inte mer än vad en halvtimma fotvård skulle kosta på en billig fotvårdssalong!

Vad ska man tänka på innan man köper en elektrisk fotfil?

Priset

Priset är något som vi helst inte vill ska påverka vårt sug för att köpa något, men ifall vi ska vara sanna med oss själva spelar detta stor roll oavsett om vi vill det eller inte. Elektriska fotfilar brukar inte vara så dyra och de flesta kostar ungefär som 0,5-1 timma fotvård, om man tänker på det sättet är verkligen en elektrisk fotfil ett kap utan dess like.

Design & portabilitet

Vi vill inte ha en stor och ful mackapär att bära runt på under resan, eller förvarandes i badrummet. De flesta fotfilar är relativt lika i dess utformning och det som skiljer de sig åt är färgen. Om du bryr dig om det kan detta alltså också påverka ditt val.

Du bör även ha en fotfil du lätt kan ta med dig i väskan på resan, och som låter dig lätt alla vinklar på fötterna med – en klumpig elektronisk fotfil är inte att rekommendera. De fotfilar vi rekommenderar i detta test är portabla och lätta att nå runt med, och du får en jämn filning på fötterna.

Elektrisk fotfil bäst i test

1. Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals Elektrisk Fotfil

Scholl är det mest välkända märket inom fotvård, och när du själv har testat en förstår du snabbt varför. Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals använder sig av diamantkristaller för att effektivisera och se till att all hård hud på fötterna försvinner.

Cirkulera med fotfilen runt foten under ett par sekunder per ställe, där huden är torr, och du kommer få lena fötter på bara ett par minuter!
Priset är något dyrare än de andra produkter vi har valt att inkludera i denna lista, så ifall du vill ha en billig elektrisk fotfil så får du ta en av de andra produkterna.

Dock så kostar denna endast 1 timmas fotvård på en billig fotvårdssalong, så i det långa loppet kommer du definitivt tjäna på det. Du kan uppleva samma sköna känsla som man känner efter en timma på en salong, fast du gör det mycket snabbare och smidigare i ditt eget badkar!

2. Scholl Velvet Smooth Elektrisk Fotfil

Även detta är från Scholl, men detta är en nedgradering från den ovan och det syns även på priset. Denna fotfil använder inte diamantkristaller vilket gör att resultatet kan bli något sämre.

Denna fotfil är perfekt för dig som vill ha en billig fotfil, och bara vill få bort det värsta av den döda huden. Och som alla produkter som kommer från Scholl så är även detta en toppenprodukt och en av de mest sålda elektriska fotfilarna.

Det bästa med denna produkt är definitivt priset, och den är ju listad som den näst bästa elektriska fotfilen i denna lista. Så du får mycket för pengarna med denna fotfil från Scholl!

Pedi Advanced Elektrisk fotfil3. Pedi Advanced Elektrisk fotfil

Denna elektriska fotfil är med sitt ergonomiska handtag och den trådlösa funktionen enkel och smidig för användaren att hantera. Batteriet laddas enkelt upp, på 1,5 timme har man en full laddning som håller i 40 minuter. Har man dock bråttom iväg och upptäcker att batterierna är slut så kan man använda funktionen för snabb laddning, då kan man använda den efter bara 10 minuter för en behandling. Det finns en tydlig indikator på maskinen som visar batterinivån.

Fotfilen har två olika hastigheter, hastighet 1 som används när man vill ta bort förhårdnader extra effektivt och hastighet 2 som är mer skonsam vid borttagning av förhårdnader. Fotfilens skiva har mineralen korund i sig vilket är ett starkt och beständigt ämne och kan ge både effektiv och skonsam behandling för fötterna som blir mjuka och lena efter behandling. Skivan är dessutom roterande för att lätt kunna behandla både stora och små områden på foten. För bästa resultat bör skivan bytas ut ungefär var 6:e månad för att den ska fortsätta leverera tillfredsställande.

Pedi Advanced Elektrisk fotfil är vattentät och kan därför användas lika bra i duschen som utanför. Inga förberedelser krävs innan man börjar använda denna fotfil, inga mjukgörande fotbad eller krämer, det är bara att ladda batteriet och börja bearbeta hudsprickor och förhårdnader.

Slutsats

Oavsett vilken du väljer av dessa tre produkter så kan vi garantera att du blir nöjd. Du får välja utefter vilken prisklass du vill lägga dig i, och vilket resultat du vill uppnå. Ifall du köpa din första elektriska fotfil så kan det vara bra att börja med en billigare. Dock så skiljer sig priset mellan de dyra och billiga bara med ett par hundra kronor. Lycka till med beslutet, vi hoppas denna artikel har hjälpt dig få en klar bild på vilken du skall välja.

Tidigare test av elektriska fotfilar

Croft Elektrisk Fotfil

Croft är ett märke många inte känner till. Dock är deras produkter i samma klass som de ovannämnda från Scholl. Den fyller exakt samma funktion och fungerar på samma sätt som den förra.

Croft har siktat in sig på de personer som inte vill spendera så mycket pengar på sin elektriska fotfil, vilket gör denna elektriska fotfil till den billigaste i listan.

Vill du inte lägga så mycket pengar, men ändå uppnå samma sköna känsla av lätthet man får efter en timmas fotvård är detta produkten för dig. När du väl provat på en elektrisk fotfil kanske du vill uppgradera dig och köpa Scholls diamantkristalls-fotfil, men detta är en perfekt fotfil att börja med.

Se priset här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.