Bästa snöborsten 2024 – Få undan lättare snö på ett enkelt sätt!

av
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Kungs Green Snöborste med skrapa2. Ironside Snöborste3. Bilsnöborste med isskrapa
Kungs Green Snöborste med skrapaIronside SnöborsteBilsnöborste med isskrapa

Bästa snöborsten 2024 – En snöborste är perfekt att använda på nyfallen snö som har lagt sig på dina bilrutor eller utanför din trappuppgång. Borsten är enkel att använda och är även en mycket prisvänlig investering som kan komma att spara dig massor av bekymmer under vintermånaderna.

Men vilken typ av snöborste man behöver beror helt och hållet på vad du planerar att använda den till. Vi har valt att inkludera lite mindre modeller som är särskilt anpassade för att användas på fordon, men fungerar lika bra för även lite andra typer av bestyr. Gör ett val som passar dig och du kan få undan snön på ett enklare sätt och spara massor av tid och energi!

Topp 3 snöborstar bäst i test 2024

1. Vår vinnare! Kungs Green Snöborste med skrapa

 • Ergonomiskt handtag
 • Material skaft: 70% återvunnen plast
 • Vändbar skrapdel
 • Tät borste

Denna snöborste med skrapa från varumärket Kungs Green är särskilt utformad för att underlätta undanröjning av snö från rutan på bilen. Eftersom den även är utrustad med en vändbar skrapdel så kan du även enkelt ta bort frost och is som har bildats under natten. Om du letar efter en multifunktionell modell så är det just denna som du ska kika lite extra på.

Borsten har försetts med ett ergonomiskt utformat handtag och både skaft och borsten är tillverkad av återvunnet plast från PET-flaskor, vilket gör denna snöborste till ett mer miljövänligt val.

2. Ironside Snöborste – Prisvänlig modell!

 • Borstmaterial: ABS och PP
 • Kan användas i samtliga väder
 • Utvecklat skaft
 • Med isskrapa

Denna snöborste från Ironside har en väldigt genomtänkt design och är tillverkad av material som gör den mycket effektiv att använda, oavsett om du vill använda den för att avlägsna snö eller skrapa rutan. En praktisk investering som kommer att underlätta i flera olika väder. Den är nämligen tillverkad av ABS och PP som klarar av temperaturer på mellan -45°C och 85°C.

Snöborstens utvecklade skaft har ett mjukare grepp som även skyddar dina händer från att bli kalla när den används under vintern. En funktionell snöborste med isskrapa som passar mängder av användare och de flestas budget!

3. Bilsnöborste med isskrapa – Multifunktionell!

 • Träkonstruktion
 • Kan användas på flera sätt
 • Med isskrapa
 • Enkel att använda

Denna enkla bilsnöborste med isskrapa är en prisvänlig och multifunktionell modell som kan användas för både bilen eller trappan på huset. Den är enkel att använda och har en robust träkonstruktion som gör att den kommer hålla längre. Eftersom borsten också är designad särskilt för bilägare så säkerställer detta att den inte kommer att repa bilen under användning.

Snöborsten är försedd med en mindre isskrapa som gör att du snabbt kan skrapa både bilens större och mindre rutor. Den nätta konstruktionen gör den även enkel att förvara i bilen när den inte används!

Tre vanliga frågor om snöborstar:

När behöver man använda en snöborste?

De flesta köper en snöborste för att underlätta hantering av snö och frost som har hamnat på bilen under natten. Snöborsten kan enkelt avlägsna snö och om modellen även har försetts med en skrapa så kan du ta bort frost och is från rutan.

En större snöborste är även perfekt att använda för att ta bort snö från trappan, fönsterräcket eller trappräcket. Men eftersom den är mycket multifunktionell kan du själv avgöra när den fyller sin funktion.

Fördelar med att använda en snöborste?

En snöborste kräver inte särskilt mycket kraft och kan därför användas oavsett styrka och ork i händerna. Passar samtliga åldrar och är ett mycket billigt inköp. Dessutom riskerar du inte att repa bilen om du investerar i en modell som är särskilt anpassad för just bilar.

Vad ska man tänka på vid köp av snöborste?

Det finns dock några saker som du ska tänka på vid köp av snöborste, för att den inte ska riskera att förstöra lacken på bilen. Det är nämligen många som inte tar material och formen i beaktning och när borsten sedan används så kan lacken repas om du inte är försiktig. Det allra viktigaste att kika på är att snöborsten är särskilt anpassad för bilar, att borsten är mjuk och att handtaget är skräddarsytt för användning på fordon.

Om du även använder snöborsten för lite andra sysslor är det viktigt att du säkerställer att det inte ligger små stenar eller partiklar i borsten som sedan kan repa bilen när du avlägsnar snö som har fallit under natten. En bra snöborste behöver inte kosta skjortan och vi har säkerställt att vi endast inkluderar snöborstar som är anpassade för bilar och som säljs till ett bra pris.

Men det är sedan upp till dig att använda borsten på ett riktigt sätt och att du byter ut borsten med jämna mellanrum för att borststråna ska hålla sig mjuka och inte repa lacken.

Bästa snöborsten
Med en snöborste kan du få bort snön från din bil snabbt och effektivt

Hur vi valde ut produkter till topplistan

Att välja rätt snöborste för dig behöver inte vara en knepigt investering. Men för att göra valet enklare för dig har vi letat fram de tre mer utmärkande modellerna och har särskilt valt att fokusera på hur de är designade, formen och materialet som de är tillverkade av. Detta för att du ska kunna använda snöborsten på bilen, utan risk för att du repar lacken.

Gör dig själv en tjänst i vinter och köp en snöborste som passar dig. Kika på vår topplista för att hitta din favorit!

Källor och referenser:

https:// testapan.se/basta-snoborsten/

https://kungs.fi/sv/tips/en-dalig-snoborste-kan-forstora-bilens-lackering/

Vi har jämfört snöborstar avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos

Proffsmagasinet
Beijerbygg

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.