Bästa PWO 2023 – för en maximal prestationsförmåga!

av
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Chained Nutrition Off the hook2. Star Nutrition Supreme PWO3. Changed Nutrition Unchained PWO
Chained Nutrition Off the hookStar Nutrition Supreme PWOChanged Nutrition Unchained PWO
Se priset härSe priset härSe priset här

Bästa PWO 2023 – Om du tränar och spenderar en del tid på gymmet så har du förmodligen hört talas om PWO. PWO är ett kosttillskott du tar innan träningspasset som bidrar till att du bland annat får mycket mer energi och styrka under träningen.  

Det finns många anledningar till varför PWO har blivit så populärt, men det kan vara svårt att veta vilken sort som passar just dig och din träning. Här nedan listar vi våra favoriter! 

Topp 3 PWO bäst i test 2023 

1. Vår vinnare! Chained Nutrition Off the hook 

 • Ger ett bra fokus 
 • Kraftfullt PWO 
 • Uppiggar och gör dig uppmärksam 
 • Kreatinlukonat och beta-alanin 

Vinnaren av vårt test är PWO Off the hook. Detta är ett mycket kraftfullt PWO och en kundfavorit med ingredienser som kreatinlukonat och beta-alanin. Detta är endast två av byggstenarna till detta högkvalitativa PWO.  

Off the hook rekommenderas dock inte till dig som ska testa PWO för första gången. Denna produkt bör endast användas av personer över 18 år eftersom det innehåller en hög koffeinhalt, hela 350 mg/dosering.  

Off the hook kommer ge dig ett skarpt fokus och en mängd med energi till ditt träningspass. Denna produkt finns tillgänglig i 5 olika smaker – sour apple, bloody berry, mental cola, sick citrus och tropical thunder, så du själv kan välja vilken du föredrar. 

Om du är ute efter ett kraftfullt PWO till ett bra pris som gör att du känner dig uppiggad och garanterar att du har gott om styrka till träningen, är Off the hook någonting för dig.  

Säljs här:

 • 369,00 kr 295,00 kr
 • 468,00 kr

2. Star Nutrition Supreme PWO – Ökar blodflödet till muskler! 

 • Ökar styrkan och pumpen 
 • Ökar blodflödet till musklerna 
 • Minskar mjölksyraproduktionen 
 • 200 mg/dosering 

Om du är på jakt efter ett PWO som ökar både styrkan och pumpen så är Supreme PWO ett gott alternativ både för nybörjaren, men även för den mer erfarna. Detta PWO är en toppsäljare med kreatin och beta-alanin som får dig att prestera bättre under träningspasset och som även minskar mjölksyraproduktionen.  

Detta PWO bör tas cirka 15-30 minuter innan träningspasset och det har en väldigt hög koffeinhalt, hela 200 mg/dosering. Detta kosttillskott har många goda ingredienser för att höja presteringen som bland annat L-citrullin, L-arginin och rödbetsextrakt som även ökar ditt blodflöde till musklerna.  

Detta PWO kommer i tre olika smaker, cherry, fresh forest berry och tropical fruit punch så du enkelt kan välja vilken smak du föredrar.  

Säljs här:

 • 259,00 kr 168,00 kr

3. Changed Nutrition Unchained PWO – För den erfarna! 

 • Gör dig pigg och alert 
 • Popping candy 
 • Väldigt tungt PWO 
 • Ger dig fokus under hela träningspasset 

Changed Nutrition Unchained PWO är ett tungt PWO som gör att du blir pigg och alert under träningspasset. Detta PWO bör inte användas av dig under 18 år och innehåller mängder av olika ingredienser som är styrkeförhöjande. Det innehåller bland annat 4000 milligram beta-alanin och 7000 milligram citrullin, dessutom är den packad med 300 milligram koffein. Dessa ingredienser gör att du kan hålla ett stort fokus under hela träningspasset.  

Om du inte är van vid PWO eller aldrig testat det innan bör du inte börja med den högsta dosen. Just detta PWO är anpassat för att användas i en halv dos vilket motsvarar 10 milligram. Om du däremot är mer erfaren när det kommer till PWO och vill få den ultimata energin och mycket styrka, kan du ta en full dos vilket motsvarar 20 milligram.  

Någonting som skiljer detta PWO från de andra på listan är att det innehåller popping candy, som ger en väldigt god smak och ett roligt intryck när du stoppar det i munnen. Popping candy kommer smälla både i din shaker och i din mun! 

Säljs här:

 • 399,00 kr 259,00 kr

4 vanliga frågor om PWO: 

Vad är PWO? 

PWO är en förkortning av pre-workout och är ett kosttillskott som du tar innan träning eller annan fysisk aktivitet. Innehållet i detta kosttillskott gör att du får mer ork och bättre prestationsförmåga. Ingredienserna i dessa produkter kan däremot variera en hel del beroende på vad du köper. Men huvudsaken med denna produkt är att det ska ge ifrån sig en uppiggande effekt och ett förbättrat fokus. 

När ska man ta PWO? 

Den exakta tiden du bör ta ditt PWO kan skilja sig från produkt till produkt, men däremot är ämnena som de innehåller skapade för att kunna absorberas snabbt. PWO tar du innan du ska gymma eller utföra någon annan fysisk aktivitet som kräver mycket energi. Vanligtvis brukar det vara rekommenderat att ta ditt PWO cirka 30-40 minuter innan träningspasset.  

Vad gör PWO? 

PWO är ett kosttillskott som höjer din prestationsförmåga och som även gör att du känner dig piggare. Det finns olika produkter som ger ifrån sig olika typer av effekter. Med PWO får du möjligheten att kunna träna hårdare vilket är perfekt även de dagar då energin inte är på topp. Med PWO får du en ännu bättre muskeluppbyggnad och har även lättare till fettförbränning.  

Hur länge håller PWO i sig? 

PWO kan hålla i sig i allt mellan 30 minuter till 2 timmar, det varierar lite från produkt till produkt. Det kan även variera beroende på hur stor dos du tagit och vilken typ av PWO det är.  

Någonting som är bra att ha i åtanke är att inte ta PWO sent på kvällen eller ungefär 5 timmar innan du ska gå och lägga dig. Koffeinet i produkterna kan göra det svårt för dig att somna. Beroende på vilken produkt du tagit, håller det därför i sig olika länge och det kan därför vara svårt att veta exakt när det går ur systemet.  

Bästa PWO
Förbered ditt träningspass med ett anpassat PWO

Källor: 

https://www.fitnessfrank.se/kosttillskottbasta-pwo

https://www.bastitest24.se/halsapwo

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa PWO

Gymgrossisten
Prisjakt
Pricerunner

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.