Swagway hoverboard: Bluff eller the real deal?

av

Swagway är en av det mest kända märkerna i USA när det kommer till hoverboards. Det är en fantastisk hoverboard av hög kvalitet. Detta är bland annat den de största världsstjärnorna använder. Dock finns det ett problem med Swagway i Sverige – det finns ingen officiell återsäljare!

Många blir därför besvikna när de beställer hem en Swagway och när den levereras så ser dom att det bara är en billig kinesisk kopia. Och när man försöker köpa en officiell Swagway så kostar frakten flera tusen, nästan lika mycket som själva hoverboarden. Du behöver inte gråta några floder för detta dock. För det finns faktiskt massvis med minst lika bra hoverboards här i Sverige också!

Läs mer: Här är den fulltaliga listan på de bästa airboardsen!

Något som är jobbigt är att många verkar tro att Swagway är namnet på produkten i sig, alltså att Swagway betyder hoverboard. Detta är ju faktiskt inte fallet. Det är ett företag som kallar sin hoverboard för Swagway – det är ju fantastisk marknadsföring för företaget bakom Swagway. Deras produkt är ju bra, det ska jag inte sticka under stolen med men det är synd när folk fått namnen om bakfoten och råkar köpa någon billig kopia på originalet.

Ifall du inte vill betala flera tusen kronor i fraktkostnad så skulle jag starkt rekommendera att köpa en hoverboard från Sverige. Det finns minst lika bra hoverboards här också såklart. Det är sorgligt att se när folk har lagt ett par tusen på en hoverboard och så går den sönder efter bara ett par åk för att det är en hoverboard med dålig kvalitet.

Alltså, ifall återsäljaren inte kan verifiera att den är en officiell återförsäljare så borde du akta dig från att köpa en Swagway i Sverige. Det är många som är ute och säljer kopior för att tjäna snabba pengar, och bryr sig inte om det är produkter av dålig kvalitet som går sönder direkt. Gå in på vårt bäst i test istället, där vi endast listar seriösa försäljare, där produkterna gått igenom otaliga mängder tester och använder batterier som godkänts av EU.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.