Denver hoverboard: Hur bra är den egentligen?

av

Denver är ett företag som man kan hitta i många olika branscher, du kan ha sett deras andra produkter, så som deras selfiepinnar eller surfplattor, men idag är vi här för att fokusera på Denver hoverboard. En produkt som har fått stort uppsving i och med hoverboard-hypen, och är idag en av Sveriges mest sålda hoverboards!

Men hur bra är de egentligen? Något som kan vara svårt är att urskilja hur pass bra en hoverboard är just eftersom de ser oftast identiska ut på långt håll, faktum är att de flesta har oftast samma typ av egenskaper, de flesta har en laddningstid på 2-3 timmar, och man kan köra de (i toppfart, dvs 15km/timman) i en timma.

Däcken på hoverboarden är det som kan skilja de ifrån, där Denver erbjuder både Denver Hoverboard 6,5″, och Denver Hoverboard 8″, båda som kom med i vårt hoverboard test!

Däckstorleken på en hoverboard kan ha betydelse ifall du vill köra mer i terräng eller ifall du har trösklar hemma som de mindre däcken inte klarar av att köra över. Vikten är det som är nackdelen med större däck då det blir ännu lite tyngre, men med en hoverboard väska så är det inga problem!

Så, för att återgå till frågan, om Denver hoverboard är bra, så är svaret ett stort JA! Denna elektronikjätten, som finns i bl.a. Danmark, men producerar mestadels av sina produkter i Kina, är den främste producenten av hoverboards i Sverige. De norpade åt sig hela 2 av 4 platser på vårt bäst i test! Det finns många oseriösa säljare av Hoverboards, där mardrömsscenarion så som att hoverboarden skulle brinna upp eller till och med sprängas kan förekomma.

Det är därför otroligt viktigt att du väljer en hoverboard som följer EU’s lagar och regler för fordonsbatterier, även fast du kan köpa kopior billigare så kan det vara det som orsakar att ditt hus brinner ner eller att du skadas – och det vill du inte.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.