Bubbelbadkar bäst i test 2024 – Hitta det bästa massagebadkaret

av
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Buildor.se och cdon.se.
1. Varadero Bubbelbadkar2. Swebad Massagebadkar Madonna XL Combilux3. Swebad Massagebadkar Idea 15
Varadero BubbelbadkarSwebad Massagebadkar Madonna XL CombiluxSwebad Massagebadkar Idea 15

Många är vi som drömt sköna drömmar om att kunna sjunka ned i ett bubbelbadkar i vårt eget badrum. Att köpa ett eget bubbelbadkar, eller en jacuzzi som det också kallas, kan tyckas vara en närmast ouppnåelig dröm, signifikant för en lyxig och extravagant livsstil som är få förunnad.

Men behöver det egentligen vara så? Nej, faktum är att bubbelbadkar på senare år har blivit betydligt billigare, och någon variant av den glamourösa produkten är nästan helt säkert inom räckhåll för de allra flesta. Även om du inte med nödvändighet har ett helt enormt badum, och därmed inte har plats för en riktigt maffig och stor jacuzzi, så finns det numera mycket mindre och smidigare varianter som har samma dimensioner som ett helt vanligt badkar.

I vårt bubbelbadkar bäst i test tar vi med dig på en resa mellan tre olika badkar, och tittar på vad som utmärker de olika modellerna. Slå på en kopp kaffe, luta dig tillbaka i din favoritfåtölj och dröm dig bort till en lyxigare livsstil. Vi hoppas kunna inspirera dig till den grad att du helt enkelt inte kan hålla dig från att slå till på ditt alldeles egna bubbelbadkar redan idag. Häng med!

Massagebadkar bäst i test

Bubbelbadkar bäst i test - Varadero Bubbelbadkar1. Varadero Bubbelbadkar 183 cm

På vår förstaplats har vi valt ut ett klassiskt bubbelbadkar och massagebadkar i ett! Varadero Bubbelbadkar har en snygg och ergonomisk design för maximal avslappning och komfort. Badkaret har inbyggda massagemunstycken och ett bekvämt nackstöd som gör att du kan slappna av på bästa möjliga sätt efter en heldag på språng.  

Du ställer enkelt in massageeffekten genom ett luftvred placerat på badkarskanten. Luftreglaget balanserar mängden luft som blandas med vattenflödet, som i sin tur reglerar vilken styrka massagen har. Vad som gör att detta badkar sticker ut lite extra är alla extra funktioner. Du får en handdusch, vattenfall, blandare och två sköna nackstöd som ger en lyxig känsla. 

Badkaret är gjort utav sanitetsakryl och plast förstärkt med fiberglas. Förutom massagefunktionerna och dess tillbehör har detta massagebadkar även färgterapifunktion och undervattens LED-belysning för en extra spa-känsla. Varadero har också ett flertal massagepunkter i ryggen och nackområdet tillsammans med 6 högpresterande jet-stream munstycken.   

Badkaret har en modern svart lackyta och ett djup på 90 centimeter. Bredden är på hela 183 centimeter och du kan därför bjuda in din käresta som också med lätthet får plats i karet. Vill du ha ett massagebadkar som inte bara ger en avslappnande massage, men som också är mycket modern och estetiskt snygg att titta på, är Varadero Bubbelbadkar det bästa valet för dig! 

Se priset här!

Bubbelbadkar bäst i test - Swebad Massagebadkar Madonna XL CombiLux2. Swebad Massagebadkar Madonna XL Combilux

Swebad har ett stort utbud av massagebadkar, men deras modell Madonna XL Combilux är verkligen ett badkar i en egen klass! Detta runda, lyxiga badkar ger dig en helt unik badupplevelse, som om du vore på ett spa varje dag! 

Madonna XL Combilux är ett fristående badkar, som innebär att du lätt kan placera det vart i ditt badrum du vill. Tillsammans med detta badkar kommer även ett duschhandtag och blandare. Combilux-modellen har inbyggd ljusterapi för att verkligen ge en avslappnande upplevelse som du kan leva på länge.  

Badkaret har vatten-, rygg-, fot- och luftmassage tillgängligt i ett och samma badkar, så du kan variera mellan de olika lägena för en annorlunda badupplevelse efter behov. Badkaret har en lugnande halogenbelysning och ett flertal olika massagemunstycken utplacerade i badkaret så du kan njuta av massagen oberoende vart i badkaret du sitter.  

Dess rundade utformning gör att du får rum med upp till 3-4 personer i samma badkar. Majoriteten av massagebadkar har en rektangulär form, så om du vill sticka ut lite extra kan vi verkligen rekommendera detta badkar för dess speciella design! 

Madonna XL Combilux ligger i den lite högre prisklassen, men är ett jättefint val för den som vill investera lite extra i ett massagebadkar som både är hållbart och sitter på extra finesser.  

Se priset här!

3. SWEBAD MASSAGEBADKAR IDEA 15

Badkaret Massagebadkar Idea 15 från Swebad Spa & Bath är ett mycket exklusivt badkar som ligger i den lite högre prisklassen.

Det är ett klassiskt hörnbadkar och i köp av alla badkar i Idea-serien ingår både duschhandtag, blandare och en skön nackkudde, som gör det bekvämare att sitta i badet längre stunder utan att börja känna sig stel.

Badkaret är av dimensionerna 150 x 90 x 64 cm, och är således aningen mindre än Massagebadkar Chicago, men rymmer trots det både en och två personer. Vid användande av två personer samtidigt hamnar man förstås ganska nära varandra, men det är väl egentligen bara en bonus när man pratar om en så romantisk sak som ett massagebadkar!

Även med detta badkar går det att få en värmare på 1500 watt, för att uppnå de där riktigt jämna och behagliga temperaturerna i vattnet när du badar, men i det här fallet är det ett tillval som kostar en bra slant extra, och alltså inte ingår i köpet av själva badkaret i sig. På tillvalsfronten finns även specialbelysning som kan installeras i badkaret innan leverans, för den där extra mysiga och romantiska upplevelsen.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att Massagebadkar Idea 15 från Swebad Spa & Health är badkaret för dig som vill ha det lilla extra i badrummet, och som inte har något emot att lägga lite mer pengar på ditt massagebadkar.

Men kom ihåg att ett bubbelbadkar är något som man förhoppningsvis har nytta av i många långa år framöver, så trots att just detta kar ligger i den övre prisklassen är det faktiskt inte så att köpet innebär en särskilt hög kostnad om man slår ut den över tid. Det här är helt enkelt badkaret för dig som vill unna dig något extra!

Se priset här!

Tidigare test av massagebadkar med toppresultat

De här massagebadkaren har vi tidigare utsett till toppval, men de har av olika anledningar slutat säljas. Men vi har recensionerna kvar som referens om vad som är viktigt när ni väljer ett bubbelbadkar.

Massagebadkar Chicago, från Svenska Badrumsinredningar

Massagebadkar Chicago från företaget Svenska Badrumsinredningar är ett strålande alternativ för dig som vill förgylla hemmet och badrummet med en redig portion extra lyx och avkoppling.

Badkaret ligger i vad man skulle kunna kalla för något av en mellanprisklass, men tillhör samtidigt de mer exklusiva varianterna av bubbelbadkar. Massagebadkar Chicago är ett badkar av rediga dimensioner och mäter 185 x 120 x 65 cm.

Du sitter bekvämt i badkaret med hela kroppen och det är definitivt tillräckligt stort för att man ska kunna sitta två vuxna i det samtidigt. Varför inte ta dig en romantisk kväll med din partner och en flaska champagne, luta er tillbaka och låt massagestrålarna flöda!

Massagebadkar Chicago är som namnet antyder ett ypperligt massagebadkar! Det är utrustat med två olika typer av massagefunktioner: både luft och vatten, för en så behaglig och balanserad upplevelse som möjligt. Badkaret är mycket estetiskt tilltalande, och en självklar symbol för lyxigt leverne som passar bra in i alla badrum. Inbyggt i badkaret finns också en värmare på 1800 watt, som ser till att alltid hålla en jämn och behaglig temperatur i ditt bad.

Om du är ute efter någonting lite utöver det vanliga, så är Massagebadkar Chicago garanterat någonting som du bör ta en lite närmare titt på.

Se priset här!

Comfornette Massagebadkar, från London Comfort

Avslutningsvis ska vi ta oss en liten titt på något riktigt lyxigt, nämligen London Comforts exklusiva modell Comfornette Massagebadkar.

Här är badkaret för dig som inte vill ta upp allt för mycket plats i badrummet med ditt nya inköp, men samtidigt bara vill ha det allra bästa på marknaden.

Comfornette Massagebadkar är utrustat med systemet IMS – intelligens massage system, som delar upp karets massagefunktioner i ett antal olika zoner, och sedan anpassar massagen efter dina olika kroppsdelar.

Badkaret har funktioner för både kroppsmassage och fotmassage och är det självklara valet för dig som vill ha total flexibilitet i ditt massagebadkar, och som inte har ett problem med att dryga ut budgeten med några extra tusenlappar. Om du köper detta badkar kan du vara säker på att inte sakna några funktioner och du kommer sannolikt ha svårt att slita dig från de inbyggda massagefunktionerna särskilt länge i taget.

Vi hoppas att du blir lika sugen på detta badkar som vi är!

Se priset här!

Slutsats

Så, efter att du fått titta lite närmare på några olika badkar i vårt alldeles eget massagebadkar bäst i test hoppas vi att du känner dig både mer informerad och inspirerad, och kanske till och med sugen på att klicka dig fram till ett nytt badkar med massagefunktion redan idag.

Kom ihåg att alla bra köp börjar med en noggrann och detaljerad jämförelse, och att du alltid förtjänar det allra bästa. Lyxa till i livet och tillvaron med att köpa ett eget bubbelbadkar till dig och dina nära och kära – när karet är på plats kommer du garanterat inte att ångra dig och vi är beredda att lova att du kommer bli familjens mest populära person på nolltid. Lycka till!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.