Bästa erbjudandena för hemmet på Black Friday 2024 – tillfällena du inte får eller vill missa!

av

Bästa Black Fridayerbjudanden för hemmet 2024 – Black Friday är någonting som börjar bli allt vanligare och vanligare i butiker runt om i Sverige. Även på nätet har denna storrea tagit en helt ny vändning och vad som annars var ett Amerikanskt påfund, är nu även ett uppskattat event i Sverige.

Black Friday är en inspark inför julhandeln och ger även butikerna en chans till att inte vara lika proppfulla runt jul. Istället kan försäljningen delas upp och utbudet kan därmed bli bättre.

Men vad är det egentligen man ska ta i beaktning inför Black Friday, cybermonday och black week för att kunna göra de bästa kapen på dessa readagar? Vilka är de absolut bästa erbjudandena för hemmet på Black Friday?

Vad ska man passa på att köpa till hemmet?

Eftersom rabatterna oftast är så pass höga är det ett perfekt tillfälle för att inhandla de större hushållsartiklarna, maskinerna och köksredskapen. Varför inte en ny kyl och frys, matberedare eller nya möbler till vardagsrummet? Ju mer kostsamma artiklar, desto mer kan du oftast spara.

Om du renoverar hemmet eller vill ändra om hemma, är Black Friday och Black Week den bästa tiden på året för att du ska kunna komma undan så billigt som möjligt.

Passa på att köpa detta:

Enligt rapporter är det just teknik och vitvaror som du kan spara allra mest på. Men för att du inte ska hamna i en reafälla där varor höjs i pris för att sedan reas ut och du därmed inte kommer att spara särskilt mycket är det viktigt att du gör dina efterforskningar innan rean påbörjas.

Varför inte i ett tidigt skede skapa en julklappslista där du skriver ner pris och hemsida eller butik. Du kan sedan under Black Friday, Black Week och Cybermonday besöka dessa hemsidor och eftersom du vet vad priset låg på innan rean, kan du säkerställa att du verkligen gör en bra deal.

Spelkonsoler och spel

Någonting som blir allt vanligare att folk inhandlar på Black Friday och Cybermonday är konsoler och spel för dem. Inför släppet av det nya Playstation 5 kan man räkna med att erbjudanden för just spel och tillhörande konsol kommer att vara extra bra. Det finns mängder av hemsidor att kika på och om du inte är i behov av spel eller en ny konsol, så finns det även mängder av tillbehör som är värt att investera i just på Black Friday.

Behöver du till exempel nya hörlurar eller sladdar för att ge dina spelkvällar en bättre upplevelse? Eller varför inte ta detta steget längre och inhandla en ny TV eller dator med en bättre upplösning, som därmed bidrar till en ökad spelglädje.

Redskap för hemmagymmet

För dig som älskar att träna, men börjar bli trött på den utrustning som du använder, kommer Black Friday vare det perfekta tillfället för att du ska kunna sparka liv i träningslusten igen. Det tillbehör som säljer allra bäst är pulsklockor såsom fitbit eller Garmin klockor. Med dessa kan du ta tag i din träning och använde den både för träning hemma eller utomhus.

Du kommer även kunna stöta på mängder av bra erbjudanden på inomhuscyklar, löpband, magtränare, crosstrainers eller liknande. Black Friday kan även vara ett bra tillfälle att se över dina träningskläder för att se om någonting behöver uppgraderas. Kanske ett par nya träningstights eller löparskor att komplettera din nya utrustning med?

Köksartiklar och vitvaror

Det är på just köksartiklar och vitvaror som du kan spara allra mest kosing. De bästa rabatterna hittar du på vitvaror som bland annat spisar, kylskåp, mikrovågsugnar och vattenkokare. Men du kan faktiskt göra riktigt bra kap oavsett vad du letar efter. De flesta hemsidor eller fysiska butiker erbjuder någon form av rabatt som är en bonus om du då ändå hade tänkt köpa den produkten du kikar på.

För att kunna göra ett bra val, kika runt på lite olika hemsidor och jämför priser. Rabatterna kan skilja sig markant mellan olika återförsäljare.

Barnleksaker

Du som har barn har säkert varje jul chockerats över de otroligt höga priser som vissa leksaker säljs för. Ändå står de på ditt barns önskelista och för att du ska kunna ge ditt barn vad de verkligen önskar sig men fortfarande ha råd, kan det vara värt att inhandla även dina barns julklappar under Black Friday. Du kan spara massor av pengar och därmed ha mer pengar över till julmat eller en resa under det nya året.

Skönhet och hälsa

Skönhet och hälsa är en annan kategori som du kan hitta många bra erbjudanden kring. Detta gäller inte bara produkter eller paketpriser. Du kan även passa på att köpa upplevelser till dina nära och kära i julklapp. Varför inte en spabehandling på närliggande hotell eller produkter som ansiktsmasker, fotbad eller liknande så du kan anordna en riktigt mysig spakväll på hemmaplan?

Undvik att köpa

Det finns egentligen ingenting du ska undvika att köpa, men du kommer dock att kunna spara mer på större och dyrare inköp. Black Friday har, tack vare sina fantastiska erbjudanden, som går att nyttja oftast i både fysiska butiker och online blivit ett perfekt tillfälle för folk att inhandla de flesta julklapparna eller presenterna. Med erbjudanden som 50% rabatt eller liknande är det svårt att hitta ett bättre tillfälle att köpa det man behöver för hemmet till ett sådant bra pris.

Det finns dock en mängd av saker som du bör ha i åtanke. Många rabatter är inte alltid så bra som de kan tyckas vara. Så var inte för spontan och lyssna på din magkänsla. Om det är en produkt som du brukar köpa kommer du att veta hur mycket den normalt säljs för. Men om du aldrig tidigare har köpt en liknande sak, kan det vara värt att spendera några minuter på att göra lite efterforskning.

Sammanfattning

Kommande Black Friday är ett utmärkt tillfälle för dig att kunna göra riktigt bra inköp, till ett rabatterat pris. Detta gör då att du kan ha alla julklappar klara innan julstressen påbörjas och kan njuta av adventsfirande och glöggkvällar, utan att stressa över att behöva varva detta med julklappsrundor på stan.

Black Friday infaller den första fredagen efter Thanksgiving och har slagit rot i den svenska handeln framförallt på senare år. Se till att göra en lista på vad du behöver införskaffa detta år och på Black Friday kan du sedan vara säker på att du gör de bästa valen, till det allra bästa priset! Vi hoppas du blir nöjd med dina Black Fridayerbjudanden för hemmet!

Läs också:
Bästa black friday-erbjudanden för barnen
Bästa black friday-erbjudanden på verktyg

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.