De bästa mobilskalen för alla mobiler

av

Mobilskal ska framförallt vara praktiska och skydda mobilen från skador och slitage. Men ett mobilskal får även gärna visa upp mobilägarens personlighet och smak. Det allra bästa mobilskalet kombinerar därför både det praktiska och det estetiska på ett optimalt sätt.

Mobilen är ett oumbärligt verktyg idag och majoriteten av alla svenskar använder sin mobil flera timmar om dagen. Eftersom den följer med överallt så är det viktigt att den skyddas och är lätt att känna igen. Det fixar ett mobilskal.

De bästa mobilskalen för alla mobiler

Personliga mobilskal som du skapar själv

En bra idé är att använda en tjänst som låter dig skapa ditt personliga skal med fotografier eller bilder som du väljer själv. Det gör att du kan få mobilen att se ut precis så som du vill ha den utan några begränsningar. Med ett personligt mobilskal så är det dessutom omöjligt att få med dig fel mobil hem, samtidigt som det är mycket lätt att identifiera mobilen om du tappar bort den. Det finns anpassningsbara mobilskal till alla olika typer av mobiltelefoner och modeller.

Chocktåliga skal för tuffa miljöer

Även den miljö som du oftast befinner dig i bestämmer vilken typ av mobilskal som passar bäst. The Mobile Store är en svensk butik som har ett av Sveriges största utbud av mobiltillbehör och de har flera olika mobilskal för särskilda miljöer. Om du jobbar i tuffa miljöer, utövar sporter där mobilen ska vara med eller helt enkelt vill ha ett extra skydd, så är ett chocktåligt skal ett bra val. Det är tillverkat av okrossbar plast och har ofta förstärkta, stötdämpande hörn. En reptålig skärm gör att mobilen ser lika fin ut som den dag du köpte den, oavsett vilken miljö den används i. Otterbox är en populär tillverkare av chocktåliga mobilskal.

För dig som gör allt med mobilen

Att både ha med sig mobilen och plånboken kan vara jobbigt, men det behöver du inte längre om du har ett mobilskal som även är en plånbok. Det finns idag många fina mobilskal i plånboksformat och de kan vara utformade på olika sätt. En del har flera fack för kort, sedlar och myntfack med dragkedja. Andra är mer slimmade och har bara plats för några betalkort. Mobilskal i plånboksformat är ofta tillverkade av äkta läder, konstläder eller textilier. Ideal of Sweden tillverkar många populära plånboksfodral.

Tunna skal med skärmfilm

Många vill inte ha skrymmande mobilskal, utan de vill helst att mobilen ska kännas lika lätt och slimmad som den gör utan skal. Men att inte ha något skydd alls rekommenderas inte. Om man tillhör den kategorin mobilanvändare så är tunna skal ett bra val. De är vanligtvis tillverkade i ett enkelt lager av TPU eller polykarbonat och har många olika designs. För att ge mobilen ett extra skydd så kan man använda en skärmfilm eller härdat glas för att skärmen inte repas.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.