Ögonkräm bäst i test 2024 – hitta den bästa ögonkrämen

av
1. Clinique All About Eyes Rich Cream2. Peter Thomas Roth Instant FIRMx Eye3. Dermalogica Total Eye Care SPF15

 

Denna artikel innehåller annonslänkar från Parfym.se, Grandparfym.se och Åhlens.se
Är du på jakt efter en ny ögonkräm? Eller är det så att du vill hört många bra saker om just ögonkräm och vill testa denna mirakulösa kräm själv? Oavsett fallet så har vi gjort det knepiga, och dyra jobbet, i att testa ut ögonkrämer, så att du slipper göra det och direkt kan lägga vantarna på den bästa ögonkrämen! I vårt ögonkräm bäst i test listar vi endast kräm de la kräm-produkter, så oavsett vad du väljer så lovar vi att du kommer bli nöjd!

Vad är ögonkräm egentligen?

Ögonkräm kan komma i många olika former, så som serum, gel, roll on, eller i kräm-form. Huden vid ögonen är mycket känsliga och därför behövs en speciell kräm för just huden under ögonen, dessutom kan ej den tunna huden vid ögonen ta upp de molekyler som finns i dagkräm eller bodylotion. Dessutom hjälper ögonkräm mot mörka ringar, kråkfötter, rynkor och påsar under ögonen, samt återfuktar den känsliga huden runt ögonen. Du får helt enkelt en ny glow av ögonkräm!

Ögonkräm bäst i test 2024

1. Clinique All About Eyes Rich Cream (15ml)

Söker du en lugnande ögonkräm som minskar dina ringar under ögonen? Denna kräm kan hjälpa dig med just detta. Dessutom ökar den kroppens produktion av kollagen, alltså stärker den huden runt ögonen samtidigt!

Du får alltså en kortvarig, samt en långvarig effekt, av att använda Clinique ögonkräm “All About Eyes Rich Cream”.

Den ligger i den lite högre prisklassen, men ack så prisvärd den är. Unna dig denna ögonkräm, och bli kvitt dina mörka ringar under ögonen och få ett helt annat lyster vid ögonen!
Se priset här!

2. Peter Thomas Roth Instant FIRMx Eye (30ml)

Detta är en “temporary eye tightener”, vilket passar dig som vill strama åt runt ögonen och få bort rynkor, linjer eller påsar under ögonen. Detta är den ultimata quick-fixen, men har inte samma långvarande effekt som Clinique ögonkrämen har.

Den fungerar även utmärkt i pannan, vid förstorade porer, skrattrynkor och andra huddefekter. Detta är alltså inte en traditionell ögonkräm, utan en åtstramande kräm som fungerar vid den känsliga huden vid ögonen.

Om du vill ha en snabb lösning på dina rynkor och linjer, då passar denna produkt perfekt för dig!
Se priset här!

3. Dermalogica Total Eye Care SPF15 (15ml)

Denna multifunktionella ögonkräm som kan appliceras dag som natt kommer på tredje plats i listan av ögonkräm bäst i test. Detta är den absolut dyraste ögonkrämen i listan, och därför halkar den ner på tredje plats.

Applicera denna skonsamma kräm som inte bara slätar ut och får bort rynkor och påsar under ögonen, utan också skyddar mot solen med solskyddsfaktor 15 i krämen.

Denna kräm passar alla hudtyper, oavsett ifall du har torr eller oljig hy! Denna ögonkräm skulle hamnat på förstaplatsen ifall det inte var för priset, men varför inte skämma bort dig och dina ögon? Resultatet kommer få dig häpnad!
Se priset här!

4. Bulldog Natural Grooming Original Eye Roll-On (15ml)

Denna roll-on ögonkräm från Bulldog är en helt naturlig ögonkräm baserad på med avokadoolja, gurka olja och brasiliansk ginseng extrakt för att förhindra dina mörka ringar under ögonen, fina linjer och svullnader.

Ifall du är lite skeptisk till att ha annat än naturliga ämnen runt ögonen så kan vi starkt rekommendera att du köper denna naturliga ögonkräm. Jag menar, hur farligt kan egentligen gurka, avokado och ginseng vara?

Priset är betydligt lägre på denna kräm än de ovannämnda på grund av användandet av naturliga medel.
Se priset här!

5. Exuviance Hydrating Lift Eye Complex (15ml)

Denna ögonkräm från Exuviance är en näringsrik och återfuktande ögonkräm som passar dig oavsett vilken hudtyp du har. Oavsett ifall du har eksem, torr eller känslig hy, och därför är vaksam med vad för kräm du applicerar på hyn, så är detta den perfekta ögonkrämen för dig.

Den är väldigt skonsam och passar perfekt för eksem, torr och känslig hy! Även denna innehåller några naturligt lugnande ämnen så som ringblomma och kamomill, vilket leder till en bättre skyddsbarriär vid ögonen och en jämnare hudton (du får bort de mörka ringarna runt dina ögon).

Helt fantastiskt, helt enkelt!
Se priset här!

Slutsats

Och det var vårt ögonkräm bäst i test. Vi rekommenderar starkt alla ögonkrämer, då de alla är skonsamma och passar oavsett hudtyp. Det är lite som ÖoB’s “Priset är skillnaden”, det är det största som skiljer dessa produkter åt. Vi hoppas vi har hjälpt dig i din jakt på ögonkräm, och att du med lättsamhet nu kan välja ögonkräm.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.