Recension av Gasolgrillen Bluegaz Z1 – den prisbelönta grillen!

av

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Recension av Gasolgrillen Bluegaz Z1

Gasolgrillen Bluegaz Z1 är en grill för sig. Med sina årliga nomineringar och vinnande priser är det en mästerlig grill som snabbt kan förvandla dig till traktens nya grillmästare. Grillen är designad för att vara lika enkel att använda som den är praktisk och multifunktionell. Ett perfekt val för dig som inte nöjer dig med någonting medelmåttigt.

Men hur kommer det sig egentligen att Bluegaz Z1 har vunnit bäst-i-testpriser flera år i rad? Vilka funktioner är du garanterad efter köp och vilka fördelar ger egentligen användande av en gasolgrill framför klassiska klotgrillar eller elektriska varianter?  

Multifunktionell konstruktion 

Någonting som direkt är väldigt utmärkande med gasolgrillen Bluegaz Z1 är dess praktiska och väldigt genomtänkta konstruktion. Den tillåter dig att grilla flera olika saker samtidigt, dessutom möjliggör den en mer planerad matlagning där du har mer avlastningsplats och utrymme för olika ingredienser.  

Praktisk förvaring gör det även enklare att hålla allting samlat på ett ställe och med inbyggda krokar kan du enkelt stuva undan grillverktygen tills det är dags för nästa grillningstillfälle. Utöver allt detta har grillen en konstruktion och form som är hållbar, stabil, tålig och som har tillverkats av kvalitetsmaterialet rostfritt stål.  

Nedan kan du läsa mer om några av gasolgrillen utmärkande delar och funktioner, som gör grillning till en ren och skär fröjd oavsett tidigare erfarenhet.  

Säljs här:

  • 8.995,00 kr

Grillyta som ger dig stort spelrum 

Denna gasolgrill har designats med en stor grillyta på hela 64×50 centimeter, vilket ger dig massor av plats på att grilla allt du behöver för måltiden. Fyra inkluderade brännare säkerställer en god uppvärmning och grillen har en totaleffekt på 14 kW, vilket gör den mycket effektiv. Helt enkelt en modell där du får mycket för pengarna.  

För att du ska kunna servera maten varm, kan du placera de färdiggrillade tillbehören på varmhållningsytan. Detta gör att du kan planera grillningen på ett bättre sätt. Kanske börja med tillbehören och avsluta med huvuddelen i rätten. En välgrillad tofu, köttbit eller lax kan sedan kombineras med de råvaror som ligger på varmhållningsytan.  

Varmhållningsgallret är tillverkat av kromat stål och grillens galler är tillverkade av rostfritt stål. Detta för att de ska hålla sig fräscha längre och även kunna diskas både i maskin eller för hand.  

Se också: Alla gasolgrillar från Bluegaz

Justerbara temperaturzoner 

Bluegaz Z1 har ett praktiskt integrerat tändningssystem som gör uppvärmning extremt snabb. Du kan enkelt vrida på reglaget för att sätta på grillen och därefter tar det endast några minuter innan grillen är helt uppvärmd, till den temperatur du har ställt in.  

Grillzonernas temperatur kan justeras efter vad du grillar och vilka råvaror du tillreder, vilket gör grillen extremt anpassningsbar. Detta gör det möjligt för dig att grilla allt mellan himmel och jord. På grillhuvan kan du snabbt läsa av temperaturen och då grillen är försedd med en förstärkt mantel håller sig värmen isolerad för en snabbare upplagningstid.  

Praktisk förvaring 

Grillen är designad med ett stort förvaringsskåp, med dubbla dörrar. I skåpet finns det monterade krokar där du kan hänga upp och förvara dina grillverktyg när de inte används. Aldrig mer behöver du leta efter dina verktyg innan grillen kan startas. Du har allting organiserat och samlat på ett ställe, som gör processen betydligt enklare och det är mindre risk för att saker hamnar på villovägar.  

Skåpet är precis som resten av grillen enkel att rengöra och tillverkad av kvalitativt rostfritt stål och pulver lackerat stål, vilket även ger grillen en lång hållbarhet. 

 

Recension av Gasolgrillen Bluegaz Z1 matbild
Perfekt grillyta varje gång

Finns det några nackdelar? 

Man kan säga så här, den enda nackdelen som vi kan hitta med grillen är att den är designad för en viss typ av användare. För de som älskar att grilla mycket och som vill ha en pålitlig och funktionell gasolgrill som kan användas till flera olika typer av grillning och är redo att betala för den investeringen.  

Detta gör då att priset på Bluegaz Z1 kanske inte faller alla i smaken då den tillhör en lite högre prisklass. En fantastisk investering som förvisso verkligen är värd varenda slant. Men grillen är därför heller inte  inriktad till dig som letar efter en enkel modell att använda ibland och för lättare typer av grillning. Det kan då istället räcka med en klotgrill eller en lättare elektrisk grill som du kan ta fram under sommarmånaderna.  

Men har du en större budget och värdesätter kvalitetsprodukter, så kommer du att uppskatta alla fördelar som en investering av Bluegaz Z1 ger dig som användare.  

Fördelarna med att använda en gasolgrill  

Är du ändå inte helt övertygad? Förutom att Bluegaz Z1 är en mycket funktionell grill med flera fördelar, ger även själva grilltypen dig mängder av fördelar som användare. En gasolgrill är designad för att ha en snabbare uppvärmningstid, där inget förarbete krävs. Du kan få en kontrollerad temperatur, vilket är svårare med en klotgrill där du kan komma upp I riktigt höga temperaturer som är mer oförutsägbara.  

Så summan av kardemumman är att Bluegaz Z1 är multifunktionell, har en konstruktion som är I världsklass och som är designad med utmärkande funktioner som gör skillnad när du ska grilla. Genom att köpa en grill från Bluegaz Z1 kan du få hjälp vid köpet och vägledas av kunnig kundsupport. Gör årets grillning till veckans höjdpunkt med en grill som Bluegaz Z1!  

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.