Bäst-i-test elsparkcyklar:

av

Elsparkcyklar har blivit mycket populära de senaste åren, särskilt i städer där det finns trängsel och brist på parkering. E-stuff är en av de ledande tillverkarna av elsparkcyklar och har ett stort utbud av högkvalitativa modeller på marknaden. 

Bland deras olika modeller sticker E-stuffs ES2 PRO E-scooter ut när det gäller prestanda, design och funktioner. Den är dessutom överkomlig och du kan se pris hos E-stuff. I denna bäst-i-test-artikel kommer vi att titta på vad som gör ES2 PRO E-scooter så speciell och varför den är den bästa elsparkcykeln från E-stuff.

Design

ES2 PRO E-scooter från E-stuff har en modern och minimalistisk design med en lättviktsram tillverkad av högkvalitativt aluminium. Dess hopfällbara design gör det enkelt att bära och förvara den, vilket är idealiskt för personer som behöver en bekväm lösning för pendling och transport. ES2 PRO E-scooter finns i svart kulör.

Prestanda

ES2 PRO E-scooter är en kraftfull elsparkcykel som har en topphastighet på 25 km/h. Med en motor på 700W har den tillräckligt med kraft för att ta dig upp för branta backar och långa sträckor utan problem. ES2 PRO E-scooter har också en imponerande räckvidd på upp till 30 km på en enda laddning. Det gör den till en idealisk följeslagare för dagliga pendlingar eller utflykter i staden. Vid test körningarna märker vi fort redan i första minuten att ES2 PRO har en kraftfull motor och är en envis elsparkcykel även i de brantare uppförsbackarna. Elsparkcykeln är helt enkelt rolig att köra!

Funktioner

ES2 PRO E-scooter har flera användbara funktioner som gör den till en av de mest eftertraktade elsparkcyklarna på marknaden. Den har en LED-display som visar hastighet, batterinivå och körsträcka. ES2 PRO E-scooter har också en inbyggd dämpning, vilket ger en bekväm åktur, särskilt på ojämna ytor. Den har också en vattentät design, vilket gör att du kan åka även i regniga förhållanden utan problem. ES2 PRO kommer även med en modern smartphone app vilket gör att du kan ansluta din mobiltelefon till den och hålla koll på bland annat batteri nivå, räckvidd, justera topp hastigheten med mycket mera.

En elsparkcykel som är värd sina pengar

ES2 PRO är fantastisk på många sätt och inte bara utseendemässigt med sin robusta design. Motorn är kraftfull och vid första provkörningen känner man redan hur stark gasrespons den har och hur bra den presterar uppförsbackarna som även är brantare än normala backar. En helt klart vinnare i både prestanda och kvalitet för sin prisklass.

Jämförelse med andra elsparkcyklar

När det gäller att jämföra E-stuffs ES2 PRO E-scooter med andra elsparkcyklar på marknaden finns det flera faktorer att tänka på. En av de konkurrenterna är Xiaomi Mi Electric Scooter. Xiaomi-modellen har en liknande scooter, men lägre topphastighet än  ES2 PRO.. ES2 PRO E-scooter har en högre maxvikt, vilket kan vara en fördel för tyngre användare. Samtidigt är ES2 PRO E-scooter mer kraftfull med en 700W motor jämfört med Xiaomi Mi Electric Scooters med enbart 250W motor.En annan konkurrent som det kan vara värt att nämna är Ninebot by Segway. Både ES2 PRO E-scooter och Ninebot ES2 har en topphastighet på 25 km/h och en liknande räckvidd på runt 30 km på en enda laddning. När det gäller motoreffekt är dock ES2 PRO E-scooter lite starkare med en 700W motor, medan Ninebot ES2 har en motor på 300W. ES2 PRO har även dämpare vilket gör att komforten blir bättre.

Vi summerar testet genom att ge ES2 PRO 5/5 möjliga poäng tack vare sin kraftfulla motor och stilrent designade scooter!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.