Bästa underhållningen online

av

Under åren 2020 och 2023 har vi i större utsträckning använt internet. Vi har både upptäckt en hel del nytta med det som vi inte hade koll på innan, men framför allt har vi upptäckt fler nöjen online.

Spel och betting online

Spelinspektionen kände oro när pandemin bröt ut att fler skulle spela mer online. Man satte därför upp extra begränsningar för spelande under en tidsbegränsad period.

Fler har trots det börjat spela och upptäckt att spel och betting online är en trevlig form av underhållning. Att till exempel satsa lite pengar på en särskild match för att få mer spänning är trevligt att göra både för egen del och ihop med andra. Få hjälp att välja en bra bettingsajt får man på Bästaoddsbonusar.se.

Ha koll på ditt spelande så du inte börjar spela bort mer än vad du tänkt dig.

Streama filmer och serier

Att kolla på filmer när vi vill utan att behöva följa en tid i en tablå är något som de flesta uppskattar. Utbudet som idag är tillgängligt är i princip heltäckande. De flesta av oss har idag minst ett abonnemang på en streamingtjänst. Vi kollar dessutom inte bara från TV-soffan längre – nu har vi tillgång till favoritserien i mobilen på bussen eller på surfplattan i hängmattan.

Bästa underhållningen online

Storfavoriterna

Olika grupper av människor använder internet olika. Men ska man kolla på statistik rakt över så finns det några bjässar på topplistan när det gäller underhållning online som är svåra att flytta på.

●       YouTube

Världens mest besökta sida. Det finns de regelbundet följer kanaler och vissa personer på YouTube, ungefär som man kollade på TV förr. Sedan har vi dem som letar efter information och instruktioner på YouTube för allt från att byta fönster till att laga mat.

●       Aftonbladet

I Sverige är det Aftonbladets hemsida som får flest besök. Många kollar flera gånger dagligen för att hänga med i nyhetsflödet. Det här behovet har inte minskat i och med Corona.

Sociala medier

Användandet av sociala medier har inte på något sätt minskat. Vilka appar vi använder och hur vi växlar mellan dem kan däremot variera. Facebook, Instagram och Snapchat är de tre största och används av många olika åldersgrupper. Twitter och LinkedIn lockar en mer äldre publik medan TikTok har många yngre bland sina användare. Kanske kan arbete hemifrån bidra till att man oftare kollar till sina flöden?

Praktisk hjälp

Väldigt få har Nationalencyklopedien i bokhyllan numera. All information vi vill ha Googlar vi fram på några sekunder. Att kolla upp saker tar upp en hel del av vår tid online. Vi tar reda på fakta och tar fram vägbeskrivningar. Vi letar efter tips för att skruva ihop trädgårdsmöblerna eller att ta bort fläckar på kläder. Inte minst letar vi efter recept för bakning och matlagning. Det sistnämnda har ökat rejält på sistone. Om det beror på att man haft mer tid hemma eller att det ligger i tiden att vilja klara sin egen försörjning av exempelvis bröd är kanske svårt att säga. Antagligen beror det på både och.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.