Bästa campingduschen 2024 – Hitta den bästa campingduschen för dusch ute i naturen! 

av
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Sea to Summit Pocket Shower2. Relags Solar Shower3. Comet Campingdusch 20 l
Sea to Summit Pocket ShowerRelags Solar ShowerComet Campingdusch 20 l
Se priset härSe priset härSe priset här

Bästa campingduschen 2024 – Oavsett när eller vart du än är så vill man alltid ha tillgång till en dusch och för dig som campar är en campingdusch ett smart alternativ. En campingdusch kan dessutom användas vid fler tillfällen, inte bara för dig som vill kunna hålla dig ren ute i naturen. De fungerar även utmärkt om du skulle vilja tvätta din hund, din cykel eller till och med diska.

Det enda du behöver för att få de oändliga möjligheterna med en campingdusch är att ha tillgång till vatten, men även ibland el för att kunna ladda duschen. Campingduschar kommer i många varianter med olika funktioner. Vi har listat våra tre toppval av campingduschar, vilken blir din favorit?

Topp 3 bästa campingduscharna 2024

1. Vår vinnare! Sea to Summit Pocket Shower

 • Superkompakt
 • Upp till 8 minuters dusch
 • Varmvatten tack vare tyget som alstrar värme
 • Mycket enkel att använda och hänga upp

Sea to Summit Pocket Shower är en mycket smidig men framförallt lätt dusch och blir mycket enkel för dig att ta med på dina campingturer. Denna campingdusch är tillverkad i ett vattentätt och mycket slitstarkt material. Den rymmer dessutom hela 10 liter vatten och kan ge dig en dusch på hela åtta minuter med ett fullt öppnat munstycke. Om du även hänger den i solen hela dagen så alstrar tyget värme och du får automatiskt varmvatten till din dusch.

Pocket shower har ett duschmunstycke i botten för att reglera vattenstrålen, tejpade sömmar och den är även mycket enkel att hänga upp. När du köper denna campingdusch får du med ett snöre för upphängning. Den är mycket kompakt och har endast en vikt på endast 120 g, och tar inte stor plats i ditt packningsutrymme.

När duschen inte används så kan den även fungera som en Dry Sack, där du exempelvis kan stoppa in dina kläder eller andra föremål som behöver hålla sig torrt.

2. Relags Solar Shower – Flera vattenflöden!

 • Kan rullas ihop efter användning
 • Volym på 20 liter
 • 3 timmar i solen för varmvatten
 • Justerbar kran

Relags Solar Shower är ännu en otrolig campingdusch som rymmer hela 20 liter. Duschen är försedd med en hänganordning så du kan använda den nästan överallt, på en gren eller i ett träd exempelvis.

En riktigt bra egenskap som denna dusch har är att den kan värma upp vatten. Det enda du behöver göra är att ställa behållaren fylld med vatten i ungefär 3 timmar i den varma solen. Sedan när vattnet värmts upp så kan du njuta utav en varmdusch ute i naturen.

Den justerbara kranen kan kontrollera vattenflödet på ett effektivt vis. Det är exempelvis inga problem som helst om du skulle vilja duscha längre med lägre tryck eller om du vill ta en kortare dusch med högre tryck.

När du sedan inte använder denna campingduschen så kan du enkelt rulla ihop den så du på ett mycket smidigt sätt kan ta med dig den överallt. Denna dusch är ett smart val för dig som vill ha tillgång till hög vattenvolym och en justerbar vattenstråle.

3. Comet Campingdusch 20 l –  Obegränsad rörlighet!

 • Dränkbar pump
 • Rymmer 20 liter
 • Långduschslang och ställbart munstycke
 • Ansluts till ett 12 voltsuttag

Comet Campingdusch består av en 20 liters vattendunk, en dränkbar pump, en två meter lång duschslang och ett ställbart munstycke. Denna campingdusch kan användas överallt där det finns tillgång till en 12 V – cigarettämndaranslutning. På så sätt är den mycket praktiskt i bilen eller för dig som ska campa.

Du pumpar upp vattnet med en elektrisk pump som ansluts till 12 voltsuttaget. Med tanke på den långa duschslangen så är rörligheten inte lika begränsad som det kan vara med andra portabla campingduschar. Det gör det även mycket enkelt för dig att tvätta andra saker så som din hund eller din cykel.

För dig som är ute efter en mer traditionell campingdusch som drivs av el och en lång duschslang som kommer åt fler områden kan vi starkt rekommendera Comet campingdusch 20 L.

3 vanliga frågor om campingduschar:

Måste alla campingduschar laddas med batteri?

Alla campingduschar måste definitivt inte laddas med ett batteri. Många campingduschar har en säckliknande konstruktion, vilket gör de mycket enkla att använda. Det enda du behöver göra är att fylla de med vatten sköter gravitationen och solen resten.

Hur varmt blir vattnet i en campingdusch?

Det kan vara svårt att tro att vattnet i en campingdusch kan bli varmt men det blir det verkligen. Du lämnar behållaren i solen i några timmar och kommer tillbaka till ett super hett varmvatten, det kan värmas upp till hela 50 grader. Så tänk på att det kan vara bra att känna på vattnet innan du ställer dig under en full rinnande stråle.

Hur mycket kostar en campingdusch?

Priset på en campingdusch varierar beroende på vad det är du letar efter. De kan kosta allt från några hundra upp till tusen kronor. Det är mycket viktigt att du tänker på vad det är just du behöver och vad du vill att din campingdusch ska ha för egenskaper.

Så beroende vad du är ute efter för produkt så kan priset variera. Om du väljer en simplare produkt kommer den förmodligen komma till ett lägre pris och motsatsen gäller för en produkt med fler funktioner. De olika varianterna på upphängning, munstycket och om den behöver laddas via el eller inte är bara några saker som kan få priserna att variera.

Bästa campingduschen
Investera i en händig campingdusch, perfekt för duschar i naturen

Källor:

https://www.outdoorlivet,se/utrustning/campingdusch-bast-i-test/

https://www.husbil,se/kopguide/campingdusch/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa campingdusch

Outdoorexperten
Conrad
Pricerunner
Prisjakt

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.